Guanya un sistema d'osmosi inversa gratis (sorteig finalitzat)

Tal quin llegeixes, pots tenir un sistema d’osmosi inversa gratis llegint la pàgina en la qual estàs. Amb Omega, un sistema d’osmosi d’última generació, podràs beure aigua i també podràs:

Com puc fer-me amb el sistema d’osmosi inversa que està en sorteig?

Fer-se amb ell és fàcil.

El nostre CEO J.S. va complir 16 anys en el negoci i, si ha aconseguit perviure tants anys, ha estat gràcies a tu per ser-hi. Vol celebrar amb tu 16 anys de salut i per això es va iniciar un sorteig a Instagram. El sorteig consisteix en esmentar a totes les persones que desitgis millor salut i, com a premi, entre totes les participacions d’Instagram se sortejarà un sistema d’osmosi inversa Omega.

Pots participar a Instagram etiquetant a totes les persones a les quals desitgis una millor salut.

Consell: pots esmentar a totes les persones que vulguis. No hi ha límit i, contra més persones etiquetis, més opcions tindràs.

El sorteig d’Omega durarà fins al dia 10 d’agost a les 23: 59h. El 11 d’agost agafarem totes les participacions d’Instagram i sortejarem el sistema per tenir una millor aigua a casa.

Pots llegir les bases legals del sorteig donant clic aquí (en castellà).

Em pots explicar més sobre Omega?

Per descomptat. Omega és un sistema d’osmosi inversa d’alta qualitat i eficiència que es connecta a casa teva.

Compacte i silenciós, la seva instal·lació és ràpida i el seu efecte immediat, ja que notaràs l’aigua osmotitzada recorrent la teva gola tan aviat com vulguis beure aigua a casa teva.

Si vols saber més sobre Omega, dóna clic aquí i deixa’t enamorar.

L’experiència de l’última guanyadora

No és cap secret, hem fet altres sortejos.

L’última vegada que vam donar un sistema d’osmosi inversa gratis va ser a la Montse, va aconseguir el triomf a Instagram. Un temps després ens vam reunir amb ella per saber com estava i ens va explicar les seves impressions.

Vols saber com li va anar? En el següent botó trobaràs el resultat de l’entrevista:

Participa abans de el 10 d’agost de 2021 (és la data límit per poder aconseguir una osmosi inversa)

No perdis més el temps i participa.

Recorda que un sistema d’osmosi inversa pot ser teu totalment gratis.

Et deixem l’enllaç a Instagram perquè puguis participar donant clic als logos que et trobaràs a continuació:

Da clic aquí si quieres leer la entrada en castellano.

Nou. També pots participar via e-mail:

Pots participar via correu electrònic.

Tal i com llegeixes. Afegim una nova manera de participar en el sorteig.

T’explico la raó: durant les dues primeres setmanes del sorteig només permetem participar per xarxes socials. Vam rebre més d’un comentari a través del correu electrònic de contacte del web dient que és injust que només es pugui participar per xarxes socials. És cert que hi ha gent que no té presència en xarxes i que no és just no donar la mateixa oportunitat per participar-hi. Les nostres senyes d’identitat és escoltar i que el client està per sobre de tot; així que hem buscat la manera que aquestes persones puguin participar.

Donat el canvi i per donar un temps òptim a aquestes persones que no han pogut participar, allarguem el sorteig una setmana. Així que ara el sorteig acabarà a les 23:59h del 10 d’agost en comptes del 3 d’agost; el dia 11 d’agost direm el nom del guanyador o guanyadora.

Si has participat per xarxes socials entenem que no et faci molta gràcia el canvi, per això volem compensar-te per les molèsties. Per compensar-te, multiplicarem per 2 el nombre de persones que has etiquetat. És a dir: si havies etiquetat a 4 persones, comptarem 8. Si havies etiquetat 2, comptarem 4. Si eren 8, ja que comptarem 16. És multiplicar per 2 el nombre d’etiquetacions que hagis fet fins a la data d’avui 3 d’agost a les 12:00h.

És per això que afegim la participació per via email.

Sense més dilació, et deixo amb el formulari. Emplena’l les vegades que vulguis amb tots els correus electrònics que vulguis. Per cada email comptem una participació encara que sigui el mateix nom.

Sorteig finalitzat, pots consultar el guanyador donant clic aquí.

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233