Osmosi Inversa Omega

El poder i l’eficiència és junta en el nostre equip d’osmosi inversa Omega. Et proporciona una aigua d’alta qualitat, saludable i de bon gust.

OMEGA et dóna aigua de qualitat, saludable i de bon gust a la teva llar gràcies a l'osmosi inversa.

El teu cos, el de la teva parella, el dels teus fills, el de la teva família, el dels teus amics, etc; tots ells notaran l’efecte de beure aigua del nostre equip d’osmosi inversa. La raó?: Bertín t’ho explica aquí

Si no vols veure el vídeo: són incalculables els beneficis de beure aigua d’osmosi (tant pel nostre organisme com pel planeta). Per un costat no contaminem i preservem la salut dels nostres mars i oceans. Per l’altre: beure aigua procedent d’Omega t’allibera de qualsevol agent no propi de l’aigua gràcies a l’efecte de l’osmosi inversa; et proporciona salut i un bon sabor pels teus aliments.

Disposa d’un sistema de prevenció de pèrdues per evitar malgastar aigua i causar inundacions. També té uns filtres degudament testats que certifiquen l’eficiència d’OMEGA.

Et preocupa l’espai que ocuparà i la seva instal·lació?: és un equip fàcil d’instal·lar, compacte, que ocupa poc espai i té un baix cost de manteniment.

Gaudeix d'un bon dinar amb OMEGA d'osmosi inversa.

Truca o omple el formulari per saber més! Informa’t Fes-te amb ell al:


  Número (requerit)  Accepto l’Avis legal y la Política de privacitat.

  A Star Holding fem enviaments!

  Enviar un WhatsApp
  Necessites ajuda?
  Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233