fbpx Skip to content
Star Holding

Aigua osmotitzada per beure a la tornada al col·legi

setembre 14, 2020

Si vols llegir: “aigua osmotitzada per beure a la tornada al col·legi” [En castellano] [In english]

Hola Si ets aquí és que t’interessa saber més sobre l’aigua osmotitzada per beure. Vols que els teus fills guanyin en salut durant la tornada al col·legi; o simplement desitges més informació sobre el procés del que tant es parla anomenat osmosi inversa i dels beneficis que produeix la seva aigua en els éssers humans. Però abans de res:

Benvingut! Benvinguda!

Estem en unes setmanes claus dins d’una època que marcarà un abans i un després a la humanitat. La tornada al col·legi és ja; tu i jo estem cercant reforçar la nostra salut i la dels nostres fills i l’aigua osmotitzada és un gran reforç per ella.

Què és l’aigua osmotitzada?

L’aigua osmotitzada és la manera de dir a l’aigua que surt de les màquines d’osmosi inversa.

És una aigua neta de substàncies que no són pròpies d’ella, perfecta pel cos humà (recordem que al voltant de 3/4 parts del nostre cos és aigua) perquè només entra en nosaltres qualitat.

A l’entrar només elements que són beneficiosos, tots els nostres sistemes treballen millor (especialment l’excretor).

Aigua osmotitzada per beure. Descobreix els beneficis que té en entrar en el nostre cos.

T’explico millor l’afirmació que he fet en el paràgraf de dalt. Els ronyons són els que s’encarreguen de filtrar l’aigua que bevem; si per ells passen elements que no són del tot sans: treballaran més i el seu desgast augmentarà. En canvi, si per ells passa aigua de qualitat, el seu treball serà mínim i el nostre sistema excretor estarà més fort pel simple fet de tindre aigua osmotitzada per beure.

Ara: imagineu els beneficis per aquells i aquelles que més estimem si tenen aigua osmotitzada per beure a la seva motxilla. La seva fortalesa augmentarà i amb allò: les ganes de tornar al col·legi a aprendre i veure als seus amics de nou.

Star Water: aigua osmotitzada per a tu

Star Water trobaràs les millors màquines d’osmosi inversa que et produiran aigua osmotitzada per beure (ja sigui per tu, la teva família o els teus amics). Tenen un preu apte per totes les butxaques, enviament i amb l’opció de finançar-les des d’1 euro al dia.

T’esperen donant un simple clic a la imatge d’aquí sota. La seva salut t’ho agrairà.

La qualitat de l'aigua osmotitzada que et dóna omega et deixarà sense paraules. Entra al web de Star Holding i deixa't enamorar.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. Al fer clic al botó Acceptar, acceptes utilitzar aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad