Una xerrada amb Montse: la guanyadora del sorteig d’osmosi

A Star Water tenim en compte la teva opinió. Ja siguis comprador de tota la vida, un curiós que passava per aquí o un treballador: volem que diguis el que penses perquè tu ets el protagonista de la nostra història.

Star Holding, on el protagonista ets tu.

L’opinió sobre Star Water de la Montse 1 any després:

 

Fa un any vam fer un sorteig per dues de les nostres xarxes socials. Sortegem un equip d’osmosi inversa Omega i qualsevol que tenia presència a facebook o instagram podia participar-hi.

La guanyadora del sorteig d'un equip d'osmosi va rebre el seu premi. Un any després ens dóna la seva opinió.

Vam fer el sorteig i la nostra guanyadora va ser la Montse. Un dels nostres tècnics va anar a casa i li va instal·lar la màquina.

Entrevista amb Montse:

 

Star Holding – Hola Montse. Què tal? El primer de tot, gràcies per dedicar-me uns minuts. Fa gairebé un any vam fer un sorteig d’un equip d’osmosi inversa i tu vas ser la guanyadora. S’acosta l’aniversari i volem rememorar el moment. Com et vas sentir al guanyar el concurs?

Montse – Caram! Quasi un any ja farà? Recordo que al poc temps ens varen confinar! Cert que vaig participar moltes vegades, però mai penses que un aparell així et tocarà. Tot és qüestió de sort, i la vaig tenir. Em vàreu fer molt contenta!

Star Holding – Parlem del fet de tenir un aparell d’osmosi a casa. Com valores l’abans i el després un cop va arribar?

Montse – Valoro molt positivament el tenir un aparell d’osmosi a casa. De vegades penses amb els diners, però està clar que a la llarga estalvies. Sobretot perquè un aparell així fa allargar la vida dels electrodomèstics de l’agressió de la cal de l’aigua i pot arribar a protegir les instal·lacions i evitar avaries.

Omega va ser l'aparell que la Montse va guanyar. Avui ens dóna la seva opinió.
Aparell d’osmosi inversa Omega

Star Holding – El gust del menjar que bulls o neteges amb la seva aigua, notes que és millor?

Montse – El gust del menjar al netejar amb l’aigua ho he notat. Els aliments els noto que tenen més gust, tot i fent la prova de comprar els mateixos, com més naturals. Respecte a la neteja, comentar que ja no haig d’estar fent servir a tota hora productes d’antical, i això ha comportat també un estalvi.

Star Holding – Està demostrat per nombrosos experts que tenint un aparell d’osmosi, no contamines. Et sents contenta per ajudar al medi ambient?

Montse – Personalment crec que és importantíssim que tots posem el nostre granet de sorra per ajudar al medi ambient, i vosaltres m’heu demostrat que sou un dels camins a seguir.

Star Holding – Notes l’estalvi en la compra d’ampolles d’aigua? El pes del teu carro s’ha d’haver reduït!

Montse – Respecte a l’estalvi en la compra d’ampolles d’aigua ho he notat moltíssim. Si haig de ser sincera, haig de dir que ho he notat moltíssim, ja que des que tinc l’aparell a casa no he comprat cap ampolla d’aigua més. Abans havia d’estar pendent de què no se m’acabessin les ampolles, sempre ocupant espai i anar sempre carregada! Això ha estat una gran comoditat a part del gran estalvi econòmic que això ha suposat.

Star Holding – No tinc res més preguntes per fer-te. M’agradaria acabar donant-te les gràcies i dient que si necessites alguna cosa, aquí estem.

Montse – Si em permets, voldria també mencionar que tenir un aparell d’osmosi a casa, el recomano totalment. L’estalvi és important, així que el seu cost es recupera, a part de poder tenir un aparell que fa que puguis beure aigua lliure de microbis a cada moment. Em vaig quedar parada de la rapidesa en la qual el vàreu instal·lar, sota l’aigüera i amb un petit espai. Per altra banda us felicito per l’atenció rebuda en tot moment, per la vostra atenció i sobretot per la vostra professionalitat. Star Holding, us recomano sense dubtar-ho!

Opinió dels nostres clients

 

Ja sigui per guanyar un sorteig, per ser client de tota la vida o un curiós; en Star Water tenim en compte la teva opinió.

 

Si tu també vols experimentar el mateix que qualsevol d’ells. Truca ara al següent número de telèfon:

 

O omple el següent formulari perquè et truqui jo personalment:

  Accepto l’Avis legal y la Política de privacitat.

   

  Si quieres leer la entrevista en castellano, da clic aquí

  Enviar un WhatsApp
  Necessites ajuda?
  Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233