Un regal ideal per al meu pare

Necessito un regal per al meu pare

A què el teu pare està sempre aquí? Ja sigui ensenyant-te a anar amb bicicleta o sent dur perquè treguis bones notes, sempre ha estat i està. Arriba el seu aniversari, el dia del pare o una data marcada en el calendari per un motiu especial i perquè ens enganyarem: vols fer-li feliç ja tingui 40, 50 o 70 anys.

Sigui la data que sigui, es mereix un bon regal i et porto 3 idees de regal per sorprendre qualsevol pare en el seu aniversari o al mateix dia del pare.

Abans de res, estàs al blog de Star Holding. Un lloc que busca aconsellar amb productes plens de salut, millorar el teu benestar i t’explica com millorar la teva qualitat de vida amb consells o altres sorpreses.

Si vols saber més sobre ell i el seu contingut. Dóna clic aquí.

Tres regals perfectes i originals per al meu pare

Es mereix un bon regal per una senzilla raó: des de petits sempre et dóna la mà

Avui et porto 3 idees que cobreixen una necessitat útil i que poden ser un regal fantàstic per al teu pare encara que no tinguis gaire pressupost.

Acompanya’m ja que segur que trobes alguna cosa que li agrada.

Una butaca perquè pugui descansar el meu pare (i perquè enganyar-nos: també per poder descansar jo)

Després d’un dia dur a la feina, és normal que en arribar vulgui descansar per carregar les piles.

Amb un bon butaca podrà descansar mentre simplement està en silenci, veient una sèrie o parlant amb tu. Donarà uns massatges que li deixaran com a nou (i perquè no, també te’ls pot donar a tu).

Ideal per a qualsevol edat, ja que ajuda a aixecar a aquesta persona gràcies al seu sistema o et permet vibrar (dóna massatges) veient la teva sèrie preferida.

Fes-te amb ell enviant un email a comunicación@starholding.es

Un aparell d’osmosi

Si vols que el teu pare estigui fort i sa amb el simple fet de beure aigua, un aparell d’osmosi és una grata idea.

per al dia del pare un bon regal és portar-li a casa un aparell d'osmosi, així tindrà aigua de qualitat
Beure aigua és totalment recomanable i més si és aigua d’osmosi

A part que la seva salut es veurà reforçada (l’osmosi és important per al cos humà), l’aigua d’osmosi millora el sabor dels aliments que netes amb ella i també els que bulls gràcies a les propietats d’aquesta aigua de qualitat.

Si vols saber més sobre les propietats de l’aigua rentant aliments, Ricard (tècnic en farmàcia) t’ho explica en una entrevista en què va respondre a més d’una pregunta sobre l’ús de l’aigua.

Tres opcions d’osmosi inversa

Et presento 3 aparells d’osmosi. Encara que no tinguis un gran pressupost pots fer-te amb algun d’ells i sentir ja com l’aigua de qualitat corre per casa teva.

Dóna clic en un dels següents 3 aparells d’osmosi per saber més sobre ell:

Un aparell de magnetoteràpia per cuidar la seva salut

Els anys passen, és normal que comencin a fer mal els ossos, i buscar una solució es torna una obligació. El teu pare pot anar a un físio cada 2×3 a què li donin massatges i l’ajudin amb la magnetoteràpia ….

…. o tenir-la a casa, fer-la servir quan li vingui de gust i no només ell: qualsevol membre de la casa pot fer-ho també.

Per això et presento a Itash Intelligent. Un aparell de magnetoteràpia de la marca Itash amb anys d’experiència i avalat per l’AEMPS.

Mira el següent vídeo, així et pots fer una idea al respecte:

Vols aconseguir-ho? Dóna clic al següent botó, t’explico més sobre Itash Intelligent i et dic com fer-te amb ell:

Per acabar: una idea de regal per al teu pare que no t’esperes

Et vaig prometre 3 idees, però et vull donar un suggeriment més per ser tu.

  • Un regal, i més després d’un any de pandèmia, ha de ser un punt de trobada entre 2 persones. En aquest cas entre el teu pare i tu.

Qualsevol cosa que regalis segur que li agrada i més si és per millorar en salut o tenir un major benestar. Segur. Així que si t’envaeixen els dubtes: escolta aquesta veu interior i no dubtis de tu.

Un email a comunicacion@starholding.es i sóc tot teu.

Si tens algun dubte, aquí estic.

Si quieres leer la entrada en castellano, da clic aquí.

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233