Vols un consell farmacèutic? Un tècnic de farmàcia present

Anar a la farmàcia és sempre fàcil. Vas, et reben amb un somriure, els dónes la teva recepta i fins a una altra. El que a vegades és un problema és demanar un consell farmacèutic per algun problema que tens.

Ja sigui per falta de confiança amb el farmacèutic o el tècnic, costa. No vull que això sigui un problema per això vaig contactar amb Ricard, tècnic de farmàcia des de fa més de 10 anys, perquè respongui a diverses de les meves preguntes.

Un convidat especial que et ve a ajudar. Entrevista a un tècnic en farmàcia

 

Si demanes un consell farmacèutic a qualsevol empleat d’una farmàcia, t’ajudarà amb la millor de les seves intencions. Han estudiat per conèixer aquests secrets darrere dels medicaments i com ajudar-te a tenir una vida més sana.

Si vols un consell farmacèutic visita el blog d'Star Holding
Està aquí per ajudar-te

Avui Ricard, tècnic de farmàcia amb més de 10 anys al servei de les famílies, visita el blog de Star Holding per respondre preguntes sobre l’aigua, el coronavirus, com fer una bona dieta i, en acabar, et regala un consell farmacèutic vital per viure la vida sanament i en equilibri.

Vols saber-ho? Hauràs de llegir l’entrevista fins al final.

Estàs en un nou capítol del blog de Star Holding. Un lloc en el qual es vol reunir consells de salut, benestar i promocions pensades per i per a tu. Si vols veure que tinc per a tu, dóna clic aquí.

 

Salut, dieta i Lleida. Qui és el convidat

 

  • Hola Ricard. Primer de tot gràcies per atendre’m. Vull parlar amb tu de diversos temes relacionats amb la salut, però abans de res: com estàs?

Bastant bé. Avui és el meu dia de descans i no se m’acudeix millor manera que passar-ho que ajudar-te.

  • Molt possiblement la gent que llegeixi aquesta entrevista no et coneixerà. Què pots explicar sobre la teva experiència com tècnic de farmàcia?

Vaig estudiar a la ciutat de Lleida com a tècnic de farmàcia i dietista i durant més de 10 anys he estat treballant en dues farmàcies de ponent. Actualment em pots trobar exercint com a tècnic de farmàcia en una farmàcia del barri de les Corts de Barcelona.

Les terres de Ponent és un nom per a referir-se a una zona de Lleida

Sobre el agua y el coronavirus

 

  • Star Holding és una empresa especialitzada en el tractament d’aigua. M’agradaria preguntar-te sobre l’aigua que bevem. Independentment del gust: el cos acaba notant el tipus d’aigua que beus?

Sí, ho nota. El nivell de clor en l’aigua a ciutats grans com poden ser Barcelona és alt. Això implica que la qualitat es redueix notablement i el cos ho acaba notant en sentit negatiu.

  • Els experts recomanen beure aigua d’osmosi. Em pots donar la teva opinió sobre ella?

L’osmosi permet filtrar partícules presents en l’aigua. Això implica menys cossos estranys en l’aigua i, per tant, millor qualitat. Així que és una bona eina d’obtenir aigua saludable.

Beure aigua de qualitat és vital per tenir una vida saludable, consell farmacèutic
Saps quin tipus d’aigua beus?
  • A qui recomanaries que es posés una osmosi a casa?

Sense cap dubte a tothom que viu al centre de ciutats grans, a causa dels tractaments excessius que hi ha.

  • Ara et plantejaré diversos temes. Et sembla bé si primer anem a un que ha donat molts titulars?

D’acord, em sembla bé.

  • El coronavirus. Amb l’arribada de la pandèmia hi ha hagut un abans i després en els productes venuts a la farmàcia?

Sí, ho hem notat molt. Alguns productes que abans es venien molt, ara no se’n venen tants. I altres es venen molt més, com per exemple, mascaretes.

  • Quina és la millor manera per evitar els contagis?

Usar mascareta, respectar les distàncies de seguretat, una ventilació correcta i evitar contacte físic.

Si no pots garantir una correcta ventilació perquè vius en una ciutat plena de ventilació: no et preocupis. Dóna clic a la imatge i comença a respirar aire purificat

Què menjar, com menjar-ho el secret per viure sanament

 

  • Tens estudis en dietètica. Quins són els aliments més recomanats per portar una millor alimentació? És important que les verdures que es rentin?

A la primera pregunta et diré que la millor alimentació és la que respecta el cos i la voluntat humana, de fet, com més equilibrada i variada sigui, millor.

A la segona pregunta et diré que sí i no. M’explico: si i no Perquè depèn de la qualitat de l’aigua. Et poso un exemple com la ciutat de Barcelona, l’aigua de l’aixeta està més clorada que a la guerra mundial. Per tant, els aliments tindran aquest electròlit. En canvi usant osmosi, es pot rentar amb una garantia d’innocuïtat.

  • No tinc més preguntes. Moltes gràcies per dedicar-me aquests minuts. M’agradaria que l’última paraula la tinguessis tu amb algun consell farmacèutic. El públic és tot teu!

Viviu una vida equilibrada on el descans, una dieta variada i l’activitat estiguin presents, si no el cos ho acaba notant. Espero ajudar amb aquesta entrevista i una forta salutació a tothom.

A la teva disposició per a més

 

“Viviu una vida equilibrada on el descans, una dieta variada i l’activitat siguin presents, si no el cos ho acaba notant.”

RICARD (TÈCNIC EN FARMÀCIA)

Vols llegir més consells farmacèutics i viure aquesta vida equilibrada de què parla Ricard?

O ja que hem parlat de l’osmosi, ¿prefereixes llegir més sobre ella?

Dóna clic a l’opció que prefereixis llegir. Una vida sana i equilibrada t’espera:

 

Si quieres leer la entrada en castellano, da clic aquí

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233