Itash Intelligent STAR PACKTERAPIA

Vols protegir i cuidar a la teva família com mai ho havies fet? Sí? Llavors Itash Intelligent STAR PACKTERAPIA t’interessa.

STAR PACKETERIA, perfecte per lluitar contra problemes diversos (com l'estrès, mals musculars o en les articulacions, etc) que ocasionen molts mals de cap.

A través de la tecnologia electromagnètica, Itash Intelligent STAR PACKETERIA proporciona fins a 20 tractaments diferents per problemes tan diversos com ho són: el mal de cap, l’estrès, mals musculars i en les articulacions, problemes de circulació, osteoporosis…

No patiràs cap dolor i el pots utilitzar a la nit gràcies a les qualitats de la magnetoteràpia; així no t’hauràs de preocupar per la seva duració ni per patir cap mal. En el següent requadre pots saber més sobre ell i com funciona per neutralitzar els teus mals:

STAR PACKTERAPIA és la solució pels mals comuns com el mal de cap o els dolors musculars. Amb la tecnologia electromagnètica et trobaràs millor amb una simple nit.
Dóna clic damunt de la imatge amb el botó dret del teu ratolí i selecciona “obrir imatge en una pestanya nova”.
Veuràs el requadre molt més gran!

Coneix més a Itash Intelligent:

Itash Intelligent Star Packterapia es tracta d’un equip testat durant 5 anys amb més de 7000 persones a l’Hospital Públic de Manerbio a Itàlia, que compta amb el segell del Ministeri Italià de la Salut i de la AEMPS (Agencia Española del Medicamento y del Producto Sanitario) per tant la seva eficàcia està garantida.

Vols que t’expliqui més anècdotes sobre Itash? Dóna clic a la imatge que trobaràs a continuació i prepara’t per dir adéu al dolor:

Que t’apostes que et deixa sense paraules?: truca o dóna clic a la imatge d’aquí sobre i esbrina-ho amb les teves pròpies mans.

A Star Holding fem enviaments!

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233