Viu amb tranquil·litat durant la nova normalitat gràcies a Star Holding

Si vols llegir: “viu amb tranquil·litat durant la nova normalitat gràcies a Star Holding” [En castellano]

Després de viure des de marc a juny sota l’estat d’alarma provocat per la pandèmia del coronavirus, l’inici de l’estiu porta amb ell l’anomenada nova normalitat. Es tracta d’una etapa en la qual tots i totes haurem d’aprendre a conviure amb el Covid-19.

A part de seguir totes les mesures recomanades pels experts com és el rentat de mans, el distanciament social o l’ús de les mascaretes. A Star Holding et volem ajudar (ja siguis un particular o una empresa) a portar aquesta nova tranquil·litat amb millor cara gràcies als millors productes del mercat en neteja i desinfecció. 

Queda’t sense paraules amb:

Ozó per la nova normalitat:

Primer us volem presentar la nostra gamma de productes d’ozó. La mateixa OMS avala el seu poder desinfectant i de neteja, ja que virus, bacteris i altres com la floridura cauen davant de la seva presencia.

Disposem de 4 generadors diferents. Per usar-se amb persones o sense, portàtils o fixes i que es poden controlar des del mateix mòbil.

Dóna clic a la imatge d’aquí sota per saber més sobre l’ozó. 

Purificador d’aire:

Et vull preguntar una cosa: creus que és sa tot el que porta l’aire que respires? Molt possiblement diràs que no.

El nostre purificador d’aire AIRSTAR allibera ions de plasma, aquests ataquen totes aquelles partícules de l’aire que ens molesten i les torna tan pesades que cauen a terra. Així es converteixen en elements no respirables. 

Dóna clic a la imatge següent per saber més.

Aspira i elimina:

AIRTHINK és un aspirador únic. A part d’absorbir tota la pols, elimina tot allò que se li resisteix (com poden ser els mateixos àcars) mitjançant un sistema de doble llum ultraviolada.

Aquest sistema d’eliminació mitjançant la llum ultraviolada i aspiració garanteixen una màxima neteja per la nova normalitat. Si vols saber més, no dubtis en donar clic a la imatge.

Neteja ecològica:

Laundry Pro és la solució per obtenir tot el material perfecte per netejar el teu negoci o la teva llar i garantir la seva correcta desinfecció. Tot això sense danyar al planeta pel material que utilitza.

Vols saber més sobre el material que utilitza i com et pot ajudar en la neteja? Dóna clic a la imatge d’aquí sota.

Hi ha molts articles que t’esperen per tota la nostra web que et poden ajudar durant l’etapa de després del coronavirus. A què esperes per donar-li una ullada?

Dóna clic

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233