Netejador de Matalassos AIRTHINK

Et preocupa que hi hagi àcars en el seient on t’agrada passar tota la tarda?; t’amoïna que en el sofà de casa hi hagi bacteris esperant per atacar-te? Necessites un netejador de matalassos urgentment!

La neteja té un nou aliat. AIRTHINK és el seu nom i t'està esperant per netejar d'una manera que mai oblidaràs.

El netejador de matalassos AIRTHINK neix per deixar-te sense paraules i perquè t’oblidis de totes les teves preocupacions.

A part d’aspirar matalassos o sofas, utilitza un sistema de doble llum ultraviolada amb un sistema de vibració que elimina a aquells àcars, bacteris i virus que no hagin quedat succionats. En unes altres paraules: elimina allò que se li resisteix!

Està pensat per utilitzar-se a superfícies toves com matalassos o sofàs. És petit, fàcilment transportable i té una potència de 400W que el converteixen en un autèntic depredador. 

Digues no als àcars amb el netejador de matalassos AIRTHINK.

Vols saber més sobre el seu interior? El seu filtre HEPA multicapa atrapa a les partícules més petites i també té un dispositiu de filtració especial per a les més grans.

Des de matalassos fins a catifes passant per cortines i cadires amb tapissos. Els àcars no tornaran a ser un problema de nou.

L’aspirador AIRTHINK neteja tot allò que el teu ull no veu. 

Comprova-ho trucant o omplint el formulari!


  Número (requerit)  Accepto l’Avis legal y la Política de privacitat.

  A Star Holding fem enviaments!

  Enviar un WhatsApp
  Necessites ajuda?
  Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233