La crisi del coronavirus ha marcat una etapa. Amb tot el que hem viscut i vist és normal que ens vulguem protegir. Busquem aquella màquina o material capaç d’eliminar tot el que no veiem i l’ozó és un bon candidat per les seves qualitats. Un aparell amb el qual desinfectar qualsevol espai i així poder reactivar les nostres vides.

Habitació desinfectada gràcies al poder de l'ozó. Aquesta està preparada per tornar a la nova normalitat.

Si estàs cercant com fer-ho, si vols desinfectar la teva llar o el teu negoci: benvingut!; benvinguda! Star Holding vol ajudar-te a atendre als teus clients a la teva perruqueria de forma segura, a què puguis estar a casa tranquil o tranquil·la, a què el teu restaurant torni a servir grans plats amb tota la seguretat del món.

Ozó? Que tan útil és?

Nou generador d'ossó per eliminar tots els virus que tant molesten.

L’ozó és un dels desinfectants més potents que es coneixen. Per què?: podríem donar-vos una explicació científica exacte, però ho resumirem dient que és un gas que en entrar en un contacte amb microorganisme, els deixa inutilitzats. Tal és el poder desinfectant l’OMS ho avala.

Virus, bacteris, humitat, males olors o fongs no són una excepció davant el poder de l’ozó.

Sabent això, afirmem que un generador d’ozó és la solució adient per la teva tornada a la nova normalitat.

Com ho vols?; amb la més moderna funcionalitat?; necessites poder controlar-lo des del teu mòbil?; que sigui econòmic?; que sigui fix o que sigui portàtil?

Generadors d’ozó de Star Holding

Els 4 tenen i es poden finançar, tenen una potència que et deixarà sense paraules per la seva eficiència i no requereixen instal·lació. Però cadascun d’ells té diverses especialitats úniques al seu interior que et sorprendran.

Vols saber més? Cadascun t’espera en els requadres d’aquí sota amb les seves especificacions. Entra i descobreix el seu poder desinfectant