La neteja ecològica arriba a la teva llar!

Si vols llegir: “la neteja ecològica arriba a la teva llar!” [En castellano] 

La neteja ecològica arriba a la teva llar! Sí, llegeixes bé. La neteja ecològica arriba a la teva llar de la mà de Star Holding.

Benvingut! Benvinguda!

El planeta ens necessita i una manera que tenim per ajudar-lo és mitjançant petits actes que marquin la diferència. Un d’ells és netejar la nostra casa d’una manera més sostenible.

El planeta ens necessita; cada acte conta i a star holding et volem portar una neteja ecològica i sostenible compatible amb un món més verd.

Una neteja sostenible

 

Tindre la nostra llar completament neta i no fer malbé al planeta és una realitat. Els temps han canviat i no són necessaris productes nocius per gaudir de la nostra llar.

Et volem ajudar amb una sèrie de productes que garanteixen una neteja ecològica total:

  • El primer dels nostres apartats seria el dels nostres generadors d’ozó. Tenim 4 models per totes les butxaques, de diverses mides que es poden transportar o deixar-los fixos. Per utilitzar-los mentre treballes o deixar-los ficats sense ningú present; un generador d’ozó t’espera.
Un generador d'ozó et dóna un material perfecte per netejar i desinfectar sense fer malbé a la mare terra.

Està comprovat que l’ozó, a part de ser un potent desinfectant, és un material purament ecològic que no fa malbé al medi ambient i que neteja en profunditat qualsevol lloc.

Una rentada ecològica

 

La rentada ecològica té un nom i és Laundry Pro. Amb una experiència contrastada a hospitals, hotels i bugaderies; Laundry Pro utilitza oxigen actiu per donar-te un material 100% ecològic per la neteja. Et protegeix la pell al no estar en contacta amb altres materials perjudicials i també al planeta.

Una neteja ecològica quan rentes és possible. Si vols saber més sobre aquest producte, dóna clic aquí o mira el vídeo que hi ha a continuació:

 

Els nostres descalcificadors d’aigua són purament ecològics (Premier, per exemple, funciona sense electricitat) i garanteixen el tractament de l’aigua per la seva correcta descalcificació.

No solament el material, també l’instrument

 

Des d’un aspirador de matalassos a un per netejar qualsevol superfície. Volem garantir una correcta neteja que respecti al planeta i sense necessitat de contaminar més.

Tot això i molt més ho trobaràs a la web. Però si prefereixes preguntar-nos directament, truca ja al número que et trobaràs a continuació.

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233