A Star Holding fem enviaments!

Si vols llegir: “fem enviaments!” [En castellano]

Hola! Si ets aquí és perquè t’agrada un dels nostres productes però vols saber més sobre els enviaments que fem.

Si necessites un dels nostres productes, sigui un equip d'osmosi o un generador d'ozó; et fem saber que fer enviaments per tot el planeta.

T’has enamorat d’una de les nostres màquines d’osmosi inversa? Et vols protegir amb un dels nostres generadors d’ozó? O simplement desitges tindre més confort a la teva llar? Sigui la resposta que sigui, et fem saber que realitzem enviaments al voltant de tot el planeta. 

Dividim els nostres enviaments en 2 classes:

  • Per un costat tenim la que fem en l’àmbit de tota Espanya. Aquí entra l’enviament i la instal·lació (sí, t’ho portem nosaltres mateixos i t’ho instal·lem).
  • Per l’altre hi ha els que fem fora de les nostres fronteres. T’ho enviem independentment de si ets d’un país de dins de la Unió Europea o de si vius a un altre continent. Contacta amb nosaltres i mirarem d’enviar-te els productes de la forma més ràpida i econòmica possible. 
A Star Holding t'enviem el teu paquet si ets de fora d'Espanya; si vius a Espanya t'ho portem i t'ho instal·lem personalment.

I les despeses?

Segur que ara t’ho estàs preguntant: i les despeses d’enviament?; i els d’instal·lació? Quant és tot? La resposta és depèn.

Les altres webs tendeixen a posar un gràfic amb les mateixes despeses independentment dels productes que et portis i t’agrupen en zones geogràfiques. Utilitzen la mateixa companyia i no exploren altres canals que poden ser més de la teva estima.

Nosaltres no som així. No podem posar una xifra fixa, ja que cada client és tan únic com ho són els seus gustos.

Ens comprometem a estudiar cas per cas per buscar la forma més econòmica (inclòs pot ser gratuïta) que ens doni més benefici a les dues parts. Tot sense oblidar la recerca de la rapidesa en l’enviament, la seguretat del paquet i sent conscients que no és el mateix comprar un producte (o productes) que un altre o que cada país pot tindre un enviament diferent. 

Els nostres enviaments recerquen el millor per tu. Contacta ja per tindre més informació sobre aquest tema.

Estem aquí per tu.

Recorda: cada enviament ho és tan únic com ho ets tu; si vols sabes més tuca al número que trobaràs a continuació o contacta amb nosaltres de la manera que prefereixis donant clic aquí.

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233