Tot sobre la magnetoteràpia

Benvingut. Benvinguda. En la nova entrada de blog de Star Holding descobriràs tot sobre la magnetoteràpia. Un tipus de tractament físic que està dissenyat per corregir problemes com dolors musculars, de cap i un llarg etc.

Abans de res: saps què és el blog de Star Holding? No? T’ho explico a continuació: és la part de la nostra web on trobaràs tota mena de curiositats de forma senzilla i amena.

“La informació és poder”. A Star Holding te la donem perquè tu tinguis el poder. Avui et porto tot sobre la magnetoteràpia. ¿Comencem?

Què és la magnetoteràpia?

Tal com he dit abans, la magnetoteràpia és un tipus de tractament físic.

En ell, es fan servir camps magnètics de baixa freqüència i alta intensitat (no són perillosos) per millorar múltiples problemes que pot patir una persona.

La magnetoteràpia pot tractar tota mena de dolors, especialment els físics.
El mal d’esquena pot ser tractat amb la magnetoteràpia

L’origen de la magnetoteràpia

L’inici de la magnetoteràpia el trobem durant el segle XIX, en les investigacions dels camps electromagnètics per part dels científics. Ells van descobrir el poder de l’magnetisme en les persones amb els imants curatius, però fins al segle XX (amb l’avanç de la tecnologia) no es va descobrir a el 100% la seva facultat curativa i regeneradora.

Avui en dia la seva efectivitat és major. Per això és fàcil trobar aparells de magnetoteràpia si vas a visitar-te amb un físio (per exemple, si pateixes la famosa condropatia, usaran la magnetoteràpia per a la teva recuperació).

Els seus efectes en l’actualitat

Els canvis que provoca la magnetoteràpia en la salut de les persones són impressionants. És per això que cada vegada es fa servir més en tractaments de recuperació.

Al principi es creia que només tenia efecte de regeneració ossi, però amb el pas el temps es va comprovar que pot millorar:

  • regenerar el teixit de la musculatura o altres teixits gràcies al fet que afavoreixen la producció de col·lagen pel nostre propi cos.
  • millora el reg sanguini de la zona que es tracta (un fet que afavoreix la recuperació del mal que t’estiguis tractant).
  • té un efecte antiinflamatori a la zona que tractes.

Tots els problemes d’ossos, lesions esportives o artrosi; la magnetoteràpia pot ajudar a fer que et sentis millor.

També pot amb altres problemes com la migranya i/o mal de cap gràcies a l’efecte que té en la sang.

Una màquina de magnetoteràpia portàtil

Després d’aquest petit resum explicant tot sobre la magnetoteràpia (com què és, el seu origen, la seva evolució i els usos que té actualment) toca parlar dels aparells.

Itash Intelligent és un exemple perfecte d’aparell de magnetoteràpia

Com he repetit en més d’una ocasió al llarg de l’entrada, és fàcil trobar-los en locals de fisioteràpia, però: sabies que ara també pots tenir-ho a casa?

A Star Holding treballem amb la marca Itash, una companyia especialitzada en productes de salut. Han estudiat la magnetoteràpia i han creat un producte únic i de qualitat anomenat Itash Intelligent Star Packterapia.

Itash intelligent star packterapia és un dispositiu de magnetoteràpia que pots tenir a casa.
Itash Intelligent Star Packterapia

Té una efectivitat contrastada i compta amb l’aprovació de l’Agència Espanyola del Medicament i Producte Sanitari.

Itash Intelligent Star Packterapia és un aparell que pots tenir a casa i que solucionarà els teus problemes de salut i els de la teva família com ja ho ha fet en els hospitals.

Vols saber més sobre ell?, dóna clic al següent enllaç o truca’ns i t’ho explico:

Itash Intelligent Star Packterapia; t’està esperant!

Si vols llegir “Tot sobre la magnetoteràpia” en castellà, dóna clic aquí.

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233