Què és l'Osmosi?

Vols llegir definicions científiques que puguis entendre?

“Què és l’osmosi?” Internet està plagada de paraules o fórmules científiques que volen ajudar a comprendre les ciències, però que són difícils d’entendre inclòs per a aquells que estan immersos en ella.

Internet està plagada de paraules o fórmules científiques que volen ajudar a comprendre les ciències, però que són difícils d'entendre inclòs per a aquells que estan immersos en ella.  Per això avui et portem l'explicació sobre l'osmosi d'una manera especial.

Osmosi és una d’aquelles paraules científiques que moltes pàgines tracten d’explicar per la seva rellevància en un bé tan necessari com és l’aigua.

Volem explicar que és l’osmosi per tot el públic. Utilitzarem un llenguatge diferent, col·loquial, amb comparacions i paraules que sents durant el dia.

Un Procés Natural

Comencem. Imagineu un riu, el que sigui. Lluny de la mà de l’home. Ara imagineu un tronc de fusta solcant les seves aigües. Aquest segueix el corrent i mentre viatge tranquil·lament, una cosa passa en el seu interior. Apropem-nos una mica: si observem aquesta aigua de ben a prop, veurem que a part dels elements que formen el famós H2O, hi haurà poqueta cosa més en el seu interior. En unes altres paraules: tindrem aigua de qualitat.

El procés de l'osmosi inversa explicat d'una manera que no et pots imaginar: senzilla.

Ara anem al tronc, trobarem elements típics de la fusta. Entre ells un xic d’aigua.

La naturalesa sempre busca equilibrar les coses i l’aigua és part d’ella. Durant aquest viatge, l’aigua s’obrirà pas per la fusta perquè no és un element tancat (diguem-li membrana als forats microscopics de la fusta) i penetrarà en ella.

Alguns elements, que acompanyen a l’aigua i que no són propis d’ella, no podran entrar dins perquè la mida dels forats de la membrana són concrets. Gran part de l’aigua sí que ho aconseguirà i hi haurà un cert equilibri entre l’interior i l’exterior.

El procés de l'osmosi explicat d'una forma senzilla amb paraules del dia a dia.

L’osmosi seria això. El procés natural que fa l’aigua per equilibrar el nivell d’H2O en un material que està en contacte amb ella i pot traspassar.

És a dir: si en un costat tenim aigua barrejada amb altres substàncies, en una altra aigua i els dos estan connectats (com és el cas del riu i el tronc de fusta). L’aigua buscarà equilibrar el lloc on no hi ha tanta aigua d’una manera 100% natural.

El procés de l’osmosi inversa

Us imagineu que es pogués fer de manera inversa? És a dir: fer que aquella aigua plena de substàncies passes a ser aigua de qualitat i jugar amb l’equilibri en el nostre favor.

La possibilitat és una realitat. El procés es diu osmosi inversa i per aconseguir l’equip, us podem ajudar.

Star Holding és una empresa que suministra maquinaria per fer el procés de l'osmosi inversa a la teva llar i puguis tindre aigua de qualitat.

A l’aigua se li aplica una pressió que fa que circuli per on nosaltres desitgem. Arriba a la nostra membrana i els filtres d’osmosi inversa s’encarreguen de fer el seu treball. Tot això ens dóna aigua filtrada de qualitat, digna de beure i perfecta per cuinar.

Vols saber més?; no dubtis en visitar la nostra web, en contactar amb nosaltres o en visitar la nostra oficina a Mataró.

L’aigua et dóna la vida, nosaltres la qualitat J.S

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233