5 raons per les quals no has de comprar una osmosi per internet

Quan busques un sistema d’osmosi per a casa teva, són moltes les raons que et poden empènyer a voler comprar-lo per internet en comptes d’anar a una botiga. La comoditat de no haver de moure’t de casa, la facilitat de compra o el preu atrauen en les compres en línia; en el cas dels aparells d’osmosi cal tenir en compte diversos aspectes perquè la teva compra no es converteixi en un maldecap. Et vull donar 5 raons per les quals no has de comprar una osmosi per internet.

Primera raó per no comprar una osmosi per internet: no saps el què et pot arribar

Segur que t’ha passat alguna vegada que has vist una samarreta a una botiga online que t’ha enamorat. L’has comprada i en arribar no és el que sortia a la foto.

Els sistemes d’osmosi no en són una excepció. Potser webs són molt visuals, però en arribar a casa ocupin més espai del que deia o un disseny diferent.

Segona raó per no comprar una osmosi

Si comprar una osmosi per internet, et tocarà instal·lar-la a tu.

Quan ho saps ets conscient que li has de dedicar una bona estona de la teva vida a barallar-te a connectar canonades amb altres, a fer espai, a dir que no a descansar, etc.

A tot això, cal sumar-hi llegir el temut llibre d’instruccions que sembla estar escrit en un altre idioma i els dubtes que hi pot haver al no controlar sobre un tema.

També (fruit del fet de voler anar ràpidament) pots trencar alguna canonada, destrossar el marbre o fer algun dany a la cuina que et faci haver de desemborsar una costosa reparació.

Per això no te la juguis i deixa que un personal qualificat et faci la instal·lació (se sol oferir aquesta opció quan fas la compra a un local).

mudat i porta et teu equip de tractament d'aigua amb star holding

Tercera raó

La primera posada en marxa del vostre sistema d’osmosi ha de ser feta per un especialista per qüestions d’higiene.

M’explico: si l’aparell d’osmosi no s’ha instal·lat correctament o alguna cosa no ha quedat ben protegida; la primera vegada que l’utilitzis pot estar no protegit davant dels bacteris i l’aigua osmotitzada que prenguis serà com beure aigua corrent (i la despesa no haurà servit de res).

I el més important, hauràs llençat els diners.

Quarta raó: la garantia

Quan compres per internet: la devolució, canvi o reparació esdevé més complicada en comparació a acudir a un comerç físic. No se sol posar de forma clara què fer i moltes vegades no es fa servir la garantia per aquesta complicació que hi ha.

La garantia ha de ser-hi en tot moment. De manera senzilla i que no suposi una complicació.

Cinquena raó [si compres per internet i el teu sistema d'osmosi es fa malbé: on és el servei postvenda?]

Imagina que se t’espatlla el teu sistema d’osmosi. Si has comprat el teu aparell per internet possiblement et preguntes: on he d’acudir? Qui serà la persona què em mirarà el problema? La reparació estarà coberta per la garantia?

Això no passa en un local físic. Saps qui anirà en tot moment i on són ells.

Qui som per donar-te aquests consells

Segurament et preguntes qui som nosaltres per donar-te aquests consells per què no has de comprar una osmosi per internet.

Nosaltres som Star Water. Marca de Star Holding especialitzada a aconseguir salut i benestar amb el tractament de l’aigua de casa teva. Tenim la seu a Mataró (Barcelona) i fa més de 12 anys que aconsellem a persones com poden tenir millor salut amb el simple fet de tractar l’aigua de casa seva.

Pots veure què opinen els nostres clients al vídeo d’aquí al costat i, a part, t’he de dir que som membres d’AQUA ESPANYA pel nostre compromís amb els nostres clients i l’aigua.

Els beneficis de l’aigua osmotitzada als éssers humans estan totalment demostrats; per això és un dels productes més demandats al mercat dins del camp del tractament de l’aigua.

Aquesta demanda fa que molta gent busqui informació sobre com comprar una osmosi i es vegi temptada de comprar-la per internet.

Volem que tinguis tota la informació possible quan vagis a comprar una osmosi inversa.

Així que recorda, abans de comprar...

… tingues presents les 5 raons que t’hem dit i si tens algun dubte sobre elles, contacta amb nosaltres de la manera que prefereixis fent clic al següent botó.

[Si quieres leer la entrada en castellano, da clic aquí]

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233