fbpx Skip to content
Star Holding

Purificador Orgànic DUOLINFA

Vols un aparell que sembla que vingui del futur? Capaç de millorar la nostra salut com si es tractés de màgia? Què et sembla la idea de tindre un purificador orgànic anomenat DUOLINFA?

DUOLINFA és la màquina de la qual et parlo. Actua en l’organisme neutralitzant i eliminant agents infecciosos. Torna la capacitat de defensa al sistema immunitari i té altres propietats que us deixaran sense paraules.

DUOLINFA et regenera el sistema immunològic. Et deixarà sense paraules!

Voleu saber més?: DUOLINFA pot restablir el poder natural de regeneració del sistema limfàtic, sent capaç de prevenir i restablir patologies com l’obesitat, l’artritis, edemes, reumatisme i acne o pèrdua de l’elasticitat de la pell.

Internament pot actuar contra: la fatiga, la indigestió, falta de gana, marejos, estres, falta de reflexos, resistència debilitada, fred, estrenyiment, problemes dels intestins i de l’estómac, distensió i dolor abdominal, tirons musculars i un llarg etc.

Però: com aconsegueix fer tot això?

Quan connectem DUOLINFA fem que el corrent circuli en l’aigua i com a conseqüència el flux d’electrons ionitzen negativament els àtoms d’aigua.

Digues hola a una resistència espectacular i adéu als teus dolors gràcies a DUOLINFA. Un regenerador del sistema limfàtic.

Es pot controlar tot a través d’un microprocessador, es crea un camp electromagnètic controlat que estimula a les cèl·lules i als centres nerviosos perquè actuïn contra aquells agents infecciosos.

Poden utilitzar-lo 2 persones a la vegada. Les dues veuran com DUOLINFA els torna la capacitat de defensa al sistema limfàtic i molts dels seus problemes desapareixeran amb el seu ús. 

La fortalesa que s’aconsegueix és única!

Si vols saber més sobre aquest dispositiu truca’ns, envia’ns un whatsapp o omple el formulari d’aquí sota.


    Número (requerit)    Accepto l'Avis legal y la Política de privacitat.

    A Star Holding fem enviaments!

    Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. Al fer clic al botó Acceptar, acceptes utilitzar aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Més informació
    Privacidad