Osmosi Inversa OMEGA PLUS

El rei de reis està present. El nostre equip d’osmosi inversa OMEGA PLUS està dissenyat cuidar-te a tu i a la teva família al màxim . Com?: donant una aigua d’alta qualitat, de millor sabor i més saludable amb un equip fàcilment instal·lable.

OMEGA PLUS et proporciona el millor equipament per fer el procés de l'osmosi inversa a casa teva.

Té un sistema de seguretat per evitar pèrdues i amb un sistema d’autorentat (de filtratge exclusiu de la sèrie PLUS de la màxima qualitat) per estar net. Com et quedes? Tranquil? Tranquil·la? Continuem doncs.

Amb ell obtindràs aigua perfecte per cuinar. Els teus aliments tindran un millor sabor, entre altres exemples podríem dir la pasta i unes verduretes ben necessàries pel nostre cos.

Omega Plus utilitza la tècnica de l’osmosi inversa. Un procés pel qual les partícules de l’aigua se separen d’aquelles que no són pròpies. Després de passar per tal procés (que es du a terme dins de la màquina) ens porta com a resultat aigua de qualitat. 

Aigua d'osmosi inversa gràcies a OMEGA PLUS de Star Holding.

A més, utilitza uns filtres degudament testats per realitzat el procés de l’osmosi inversa de la forma més eficient. És un equip compacte i no t’hauràs de preocupar del fet que ocupi molt espai (necessita poc). Té un baix cost de manteniment i ja t’està esperant.

Tens alguna pregunta més? Informa’t trucant o omplint el formulari.


  Número (requerit)  Accepto l’Avis legal y la Política de privacitat.

  A Star Holding fem enviaments!

  Enviar un WhatsApp
  Necessites ajuda?
  Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233