Matalàs amb coixí MASTRESS CONFORT

Quantes hores ets estirat o estirada al llit?; t’agradaria que fossin més?; notes que no estàs al 100% a gust amb el teu matalàs? Et presentem un matalàs amb coixí únic!

Matalàs i coixí per portar el teu descans a un altre nivell i sense àcars molestant.

És essencial tindre un lloc perfecte per descansar, ja que els metges ens ho diuen: el descans és essencial per gaudir d’una bona salut. Avui us volem presentar un matalàs especialment pensat per fer-ho: amb tots vosaltres MASTRESS COMFORT!

El disseny del nostre matalàs amb coixí Mastress Confort impedeix la formació de bacteris o àcars al llarg de la seva extensió. Dit amb unes altres paraules: és ideal per a les persones amb al·lèrgia.

A part: afavoreix la circulació, la relaxació dels músculs i garanteix una òptima transpiració mitjançant la seva estructura de cel·les obertes.

La paraula descans té un nou significat gràcies al matalàs MASTRESS CONFORT de Star Holding.

Si ho combinem amb un coixí que et protegeix tant dels àcars, dels agents al·lèrgens, els fongs i els bacteris. El resultat és un lloc en el qual poder gaudir d’un descans segur, saludable i únic.

Descansar com un rei o una reina és possible gràcies al nostre matalàs amb coixí Mastress Confort.

Les teves 8 hores mereixen un lloc a l’altura. Truca’ns o omple el formulari i aconsegueix-lo! El teu descans t’ho agrairà!


  Número (requerit)  Accepto l’Avis legal y la Política de privacitat.

  A Star Holding fem enviaments!

  Enviar un WhatsApp
  Necessites ajuda?
  Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233