Tot sobre Itash

Segurament has vist recentment un anunci a la televisió d’un producte anomenat Itash Iclean que assegura eliminar a la covid-19 efectivament.

Té bona pinta, oi? Un aparell que elimina el coronavirus i que compta amb la certificació que assegura que sí, que l’elimina. Això no es veu cada dia i és un objecte bastant temptador.

Investigar és un dels secrets de la marca itash
Investigar és un dels seus secrets per estar amb tu.

Tal efectivitat s’aconsegueix amb anys de treball, per això no m’estranya que Itash hagi aconseguit una fita així. Per què?: per la feina que l’empresa té a la seva esquena.

Hola! Benvingut o benvinguda al blog de Star Holding. Un lloc ple de curiositats del món de la salut o del benestar creat per a tu. L’objectiu del bloc en el qual et trobes és donar-te informació perquè tu tinguis el poder per millorar la teva salut.

Pots veure més entrades de blog donant clic aquí.

Avui et vull parlar d’Itash, una marca que porta anys portant aparells per millorar en salut (com el Iclean) i que mereix un reconeixement especial per tot el que ha treballat.

Qui són Itash?

Itash és una empresa distribuïdora d’aparells degudament contrastats, amb una eficiència per sobre de la mitjana i que ajuden a les persones d’una forma diferent en l’àmbit de la salut.

Tots els seus aparells disposen de totes les certificacions corresponents i tenen una funció específica (l’ús de la magnetoteràpia o l’eliminació del coronavirus serien un parell d’exemples).

Una vida més fàcil per a tu

En general es podria dir que Itash et vol donar una vida més fàcil. Salut a la carta perquè millors bevent aigua amb Itash h2o, recuperar-te d’una lesió amb Intelligent o eliminar el coronavirus amb Iclean.

Els vols conèixer millor? Vine amb mi a veure 3 exemples d’aparells que fabriquen:

  • Iclean: utilitza la ionisis per eliminar al coronavirus. Una tecnologia que no utilitza agents químics i això converteix el Iclean en el primer dispositiu que elimina la covid amb aquestes característiques.
    • Com anècdota et explicaré que aquesta tecnologia és molt utilitzada en UCI.
  • H2O: és un aparell que combina diferents aigües (com aigua ionitzada o aigua hidrogenada) perquè tu milloris en salut (amb el simple fet de beure aigua), estalviïs espai a la teva cuina (per no haver de tenir tants aparells) i diners perquè no hauràs d’invertir tant.
Itash h2o és un dels vaixells insígnia de la marca itash, perfecte per beure aigua de qualitat.
Et presento a H2o
  • Intelligent: és un aparell de magnetoteràpia que pots utilitzar mentre dorms. Tot per recuperar-te d’aquest dolor muscular o dels ossos que tant et molesta.

Hi ha més, si els vols conèixer et recomano que visitis la seva web.

La seva experiència

Tots els aparells d’Itash han estat degudament provats.

Un exemple ràpid: durant 5 anys Intelligent es va utilitzar en l’hospital públic de Manerbio (Itàlia) i la seva efectivitat va ser contrastada. És per això que té l’aval de l’Agència Espanyola del Medicament i Producte Sanitari.

Intelligent té l'ok de l'AEMPS
Intelligent té l’ok de l’AEMPS

Star Holding i Itash

A Star Holding som distribuïdors dels productes Itash per aquesta eficiència contrastada que has pogut llegir aquí dalt.

  • Necessites recuperar-te d’aquest dolor d’ossos que no et deixa caminar? Mira Itash Intelligent.
  • Vols beure aigua de qualitat sense haver d’ocupar espai a la teva cuina? Prova Itash H2o ja.

Et mereixes tenir una vida millor. Si vols saber més i donar el primer pas per poder tenir-la, truca ja al següent nombre i t’explicaré tot el que vulguis.

Si quieres leer la entrada en castellano, da clic aquí.

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233