Generador d'ozó portàtil OZONPURE

Necessites desinfectar més d’un local? La teva oficina té més d’una sala i no vols gastar-te els teus diners en un generador per cadascuna d’elles? Llavors necessites la nostra màquina d’ozó portàtil!

Si el que recerques per la nova normalitat és un generador d’ozó portàtil que tingui potència, sigui fiable, econòmic, tingui resistència i que es pugui moure on tu vulguis; el nostre generador d’ozó portàtil OZONPURE és el que estàs cercant.

Si el que recerques és un generador d'ozó que tingui potència, sigui fiable, econòmic, tingui resistència i que es pugui moure on tu vulguis; el nostre generador d'ozó portàtil OZONPURE és el que estàs cercant.

Aquest petit pot produir tal dosis d’ozó que en un parell d’hores tindràs desinfectat el lloc que vulguis. El generador d’ozó portàtil s’ha d’utilitzar sense persones; no et preocupis per donar-li a apagar, amb el temporitzador que té ho pots programar i continuar fent les teves tasques i així deixes que es ventili l’habitació.

D’unes dimensions petites, no ocupa gaire espai i pràcticament passarà desapercebut en el lloc que el deixis. Es pot portar d’un lloc a un altre donat que el seu pes no supera els 3 quilograms (perquè et facis una idea, la cistella de la compra plena pesa més).

Les mesures del nostre generador d'ozó portàtil. Petit i fàcil de portar però amb una potència que et deixarà sense paraules.

No consumeix molta electricitat (no t’has de preocupar per la factura de la llum) i la seva potencia deixarà la teva sala, local, negoci, tenda o el que necessitis totalment desinfectat. La seva carcassa d’alumini li dóna una gran resistència i protecció.

Vols saber més especificacions tècniques? Te les deixem en el següent requadre (en castellà):

Si vols saber les característiques del nostre generador d'ozó portàtil, aquí veuràs que la seva eficiència és única.

Pot ser teu per molt poc al mes. Si vols saber més sobre ell, truca’ns per telèfono omple el formulari d’aquí sota.

El nostre personal t’està esperant!


  Número (requerit)  Accepto l’Avis legal y la Política de privacitat.

  A Star Holding fem enviaments!
  Enviar un WhatsApp
  Necessites ajuda?
  Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233