Més purificadors i menys jaquetes

Més purificadors i menys jaquetes! Evitem les finestres obertes a les escoles pel coronavirus.

Avui pretenc anar (si em permet l’expressió) directament al gra. La situació no és per menys. Filomena ha deixat una estampa històrica en gran part de la península; a banda, les onades de fred no deixen de succeir i no ens hem d’oblidar que la pandèmia mundial del coronavirus segueix present.

El tema de col·legis i coronavirus ha estat, és i serà un punt de debat.

Informe covid de Telecinco parlant de les finestres obertes a les escoles pel coronavirus
Dóna clic a la imatge per veure el programa “Horizonte: Informe Covid” en el qual van debatre sobre el coronavirus a les escoles (imatge pertanyent al programa)

Des del govern de la nació es va recomanar que les finestres havien d’estar obertes per assegurar la correcta ventilació i així evitar contagis per coronavirus. A la tardor no va suposar cap problema, però ara, amb l’arribada de l’hivern, ens indigna veure el fred que passen.

Si es dóna una ullada a les notícies que es pot llegir en qualsevol mitjà, tots ells parlen de la creixent preocupació entre la comunitat educativa per aquesta situació.

El fred ha portat estampes boniques. Però anar a l'escola i tenir les finestres obertes amb aquest fred no és agradable.
Quan Filomena va començar a arribar

Però abans de continuar. Hola! Si no ens coneixes, aquest és blog de Star Holding. Un lloc on la ciència cobra vida amb explicacions senzilles, on la informació és poder (et vull informar perquè així puguis comprar amb més criteri) i un lloc en el qual manes tu.

Avui volem fer una aturada en la tònica general i, entre tots els treballadors de Star Holding, denunciar la situació dels col·legis i les finestres obertes pel coronavirus. Ho diem sense por:

Més purificadors i menys jaquetes.

L’educació és un dret

L’educació és un dret. No es pot ni s’ha de negar. El coneixement dóna saviesa i el saber concedeix determinació.

Durant el curs passat (de 2019 a 2020) hi va haver una gran aturada a causa de l’estat d’alarma. L’educació online va ser una realitat que va arribar, però va deixar moltes lletres petites a tenir en compte: el no tenir contacte.

Les conseqüències psicològiques d’aquesta aturada han estat massa i no volem que tornin a passar per això.

Com a pares volem que es facin bé les coses i que el col·legi continuï obert amb total seguretat. No es mereixen un nou tancament, contagiar-se del coronavirus ni estudiar passant un fred desmesurat.

El dany als nostres fills per culpa del confinament és preocupant. No podem deixar que passin de nou per això.
La soledat d’un nen

És vital garantir el dret a l’educació de tots els menors; però cal fer-ho bé.

El poder del filtratge dels purificadors per deixar de tenir les finestres obertes pel coronavirus

És trist veure les notícies del fred que passen per tenir les finestres obertes. Tot es pot solucionar amb un simple purificador d’aire. Davant aquesta situació des de Star Holding volem promoure la campanya: “Més purificadors i menys jaquetes”.

Abans de continuar, et deixem a continuació un article passat del nostre blog on parlem dels diferents tipus de filtres d’aire que hi ha. Expliquem per què els HEPA són els més recomanables contra el coronavirus.

Dóna clic per als diferents tipus de filtres que hi ha

L’eficàcia dels purificadors està demostrada. Els científics han avalat el seu poder davant el virus.

Et necessitem per tancar les finestres

Aquesta no és una entrada per vendre, és un text per conscienciar i per això et necessitem.

Contacta amb el centre escolar del teu fill o de la teva filla i parla’ls de l’eficàcia dels purificadors. La unió fa la força, és moment de demostrar-ho, ja que parlant trobarem una manera que tots sortim guanyant.

O si vols que truquem nosaltres, truca al següent número de telèfon i doneu-nos les dades del centre escolar.

Et deixo un enllaç (pots veure’ls clicant aquí) amb els millors a continuació:

Et necessito, em dónes la mà? (dóna clic a la imatge)

Ens ajudes?

Puedes leer la entrada en castellano dando clic aquí.

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233