Quins tipus de filtres d’aire hi ha? Resolem els teus dubtes!

Si vols llegir: “quins tipus de filtres d’aire hi ha? resolem els teus dubtes! [En castellano] 

Hola! Benvingut o benvinguda a un nou capítol del nostre blog. Et vinc a parlar d’una cosa que està en boca de tots per la situació en la qual vivim. Parlo dels purificadors d’aire amb filtre HEPA i la seva efectivitat contra el coronavirus. Segurament et preguntaràs: què és un filtre HEPA? Quins tipus de filtres d’aire hi ha? Per què és millor un filtre HEPA que un de carbó actiu? Avui et vull comentar quins tipus de filtres d’aire hi ha per una senzilla raó: el coneixement és poder.

Si, has llegit bé: el coneixement és poder i per això et vull brindar el coneixement de quins tipus de filtres hi ha. Així podràs escollir el que millor vagi amb tu.

Vens amb mi?

Tipus de filtres d’aire per la ventilació:

 

Hi ha de molts tipus. Que si de paper o cel·lulosa, de malla metàl·lica, de carbó actiu, tèxtil per la suor de l’esport, etc.

Tots compleixen la seva funció (uns estan destinats per la suor, uns altres pels cotxes, etc) i en aquest article em vull centrar en els que purifiquen l’aire pel consum humà. El context en el qual vivim m’obliga a aportar aquesta informació.

Vivim en una etapa marcada pel coronavirus. S'ha descobert que en els espais tancats el virus es transmet amb més facilitat i que és vital anar purificant l'aire.
Avui et vinc a parlar de quins tipus de filtres d'aire hi ha.

Em centraré en els filtres d’aire que hi ha per purificar.

Filtres HEPA (tipus de filtre d’aire):

 

Els purificadors d’aire amb filtre HEPA que estan sortint en totes parts. Tal com he dit, s’ha demostrat la seva eficàcia davant del coronavirus i no ens deu estranyar que es promogui la seva instal·lació per totes parts.

Però: que tan bons són? HEPA és un acrònim que ve a significar en català “filtre d’aire de partícules d’alta eficiència (High Efficiency Particulate Air)”.

És un estàndard d’eficiència que es dóna a aquells filtres que poden eliminar partícules entre 0.0 i 2.0 micròmetres (una mil·lèsima part d’un mil·límetre).

Poden ser més complets o menys, però la gran majoria compta amb llum ultraviolada per acabar d’eliminar allò que se li escapa.

Podria explicar-te més coses, com el seu ús en avions, però et recomano visitar els nostres purificadors d’aire en star health perquè comprovis la seva efectivitat. Dóna clic a la següent imatge:

Els purificadors d'aire de star holding compten amb els millors filtres d'aire en el mercat. Esbrina quins tipus de filtre hi ha a la web de Star Holding.

Filtres de carbó actiu:

 

Els filtres de carbó actiu també són típics de trobar en els purificadors d’aire.

Són especialment usats per tractar vapors d’oli, olors diversos o s’encarrega de purificar l’aigua de pluja.

Com veieu té una tasca diferent, però combinat amb la potència d’un filtre HEPA. Imagineu el seu poder!

Llum Led (o Llum Ultraviolada) com a filtre:

 

Un altre element clau per a la correcta purificació de l’aire és que durant el camí que fa l’aire dins del purificador, passi per una llum ultraviolada.

Però: per què? La resposta és senzilla, ja que la llum led s’encarrega de cremar a aquelles partícules que circulen per l’aire (en aquest cas) i les deixa preparades per a una altra part del purificador.

Els nostres purificadors tenen una llum led incorporada. Si vols saber més, no dubtis en donar clic a la següent imatge:

Et vull ensenyar el recorregut pel qual passa l'aire per ser filtrat pels nostres filtres.
Vine i deixa't enamorar pels diferents yipus de filtres que tenim a Star Holding.

Com veieu a la imatge de dalt, també hi ha filtres antial·lèrgics o generador d’ions (la ionització és un concepte clau que afecta l’aire i a l’aigua).

Quin tipus de filtre d’aire hi ha?: la resposta és que molts. Però si s’ajunten tots en un, trobem uns purificadors amb una potència única que et deixarà sense paraules. Bàsicament com els nostres.

A què esperes per fer-te amb el teu?

Truca ja al número que tens a continuació:

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233