Compra amb nosaltres omplint un senzill formulari

Si vols llegir: “compra amb nosaltes omplint un senzill formulari” [En castellano]

La compra amb nosaltres t’està temptant però no t’agrada trucar? No et ve de gust parlar amb un desconegut?; prefereixes que s’encarreguin els altres de fer les coses?; o: simplement no tens temps i prefereixes fer les coses amb calma?

Compra amb nosaltres omplint un senzill formulari on nosaltres ens encarreguem de tot. A què per omplir-ho?

A Star Holding som conscients que vivim en una societat en la qual és difícil treure temps per fer alguna cosa, inclòs per un mateix. També som conscients que amb la pujada de les xarxes socials a la gent no li agrada trucar tant.

Per això hem creat el següent formulari de compra. És tan senzill com omplir-ho amb les teves dades com el nom i cognoms, telèfon, email, el producte en el qual estàs interessada o interessat, si vols saber més sobre l’opció de finançament de la màquina que t’interessa, l’hora en què et va millor rebre la nostra trucada, dubtes que tinguis, etc.

Volem estar al teu costat

Nosaltres ens encarreguem de tot. Volem estar al teu costat i per això et posem totes les facilitats possibles. Trobareu aquest formulari a qualsevol pàgina de qualsevol producte de Star WaterStar HomeStar Health o de la nostra sèrie de productes amb ozó i, també, a continuació:

Compra amb nosaltres


    Número (requerit)    Accepto l’Avis legal y la Política de privacitat.

    Enviar un WhatsApp
    Necessites ajuda?
    Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233