Com tenir una son més saludable

El dia mundial de la son ens recorda com n’és d’important dormir bé per tenir bona salut perquè, si no descansem, no rendim durant el dia a dia i les malalties fan acte de presència fruit de tenir baixes les defenses. Al blog de Star Holding ens preocupem per la teva salut i per això et portem l’entrada de com pots tenir una son més saludable.

Però abans de res: el blog de Star Holding és un lloc on donem consells sobre salut i benestar (ja sigui informació explicada de forma amena, trucs o alguna altra sorpresa).

Prepara’t per dormir millor seguint els nostres consells:

3 consells per obtenir una son més saludable

  • Abans de ficar-te al llit, evitar mirar pantalles (sigui del mòbil o de la televisió), ja que el cos s’activa o desactiva segons la llum ambiental.
  • Mira de no sopar aliments difícils de pair o que dificultin la digestió (el cos estarà més pendent de fer la digestió que de descansar).
  • Fer activitat física diàriament (però no a la nit, pel fet que després de practicar esport estem en estat d’alerta i això dificulta el somni.

Et podríem donar molts consells més, però ens donaria per a un article força extens ia Star Holding no agrada ser pràctics.

Però n’hi ha un que sí, que volem afegir i donar-hi una importància especial. És simplement que tinguis cura de la temperatura corporal un cop estiguis al llit. Una mala temperatura (sigui fred o calor) afecta negativament la qualitat del son.

Per això, et donarem un consell que t’ajudarà a regular la temperatura corporal i afavorirà un somni reparador.

Dormir sense roba afavoreix una son reparadora

com tenir una son més saludable al blog de star holding

Tal quin llegeixes; dormir sense roba ens fa tenir una son més reparadora (entre altres beneficis) perquè el cos emet calor de forma natural per aconseguir una correcta temperatura corporal en qualsevol moment de la nit.

Hi ha altres beneficis com l’alliberament d’oxitocina (aquesta hormona té un efecte protector al cor) o una millora de l’autoestima tal com han revelat diversos estudis.

El teu matalàs et fa tenir una son més saludable

Un dels aspectes més importants que determina tenir una son més saludable és el matalàs on dorms.

Pots ser que et faci mal l’esquena per la duresa i que no et permeti fer res l’endemà; que sigui massa tou i no t’acabis d’acostumar o mil i una històries.

Per això és rellevant triar un matalàs que s’adapti a les teves necessitats. No un on t’hagis d’adaptar tu a ell.

Vols conèixer una recomanació de part nostra? Mastress Confort de Star Health pot ser una bona opció per a tu. Dona clic a la següent imatge si vols conèixer més sobre ell:

Dona clic

Si vols tenir una son més saludable...

… has de tenir una vida més saludable. Et podríem donar molts més consells per dormir millor, però com que tenir una vida saludable no n’hi ha cap.

Si voleu llegir més consells per tenir una vida saludable. Visita el nostre bloc i troba allò que et pot ajudar a millorar.

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233