Gaudeix dels beneficis d’un menjar ecològic al màxim

Per llegir: “gaudeix dels beneficis d’un menjar ecològic al màxim”: [En castellano]

T’agrada el menjar ecològic? Tens clar quin és el teu supermercat de confiança? Saps quins són els beneficis d’un menjar ecològic? I si et dic que es poden maximitzar: què em dius? Estàs interessat? Sí? Doncs continua amb mi.

Abans de res, no vull fer-te canviar de supermercat ni res per l’estil. Simplement desitjo que els aliments que compres tinguin un millor sabor i que treguis els beneficis d’un menjar ecològic al màxim.

Avui et vull parlar de l’important que és utilitzar aigua de qualitat per netejar els aliments que consumiràs (del tipus verdura) o bullir. Això maximitzarà el seu sabor.

Si cerques treure els màxims beneficis del teu menjar ecològic, visita la web de star holding i esbrina com fer-ho.

Si llegeixes les descripcions dels nostres productes star water, veuràs que parlem de lo bé que queda els aliments bullits amb l’aigua dels nostres productes d’osmosi però: per què?

Elimina l’indesitjat

 

Tot el que ens rodeja està recobert de microorganismes o partícules (dit amb unes altres paraules: coses que no veiem) fins i tot nosaltres mateixos. Els aliments no són una excepció, ells també estan recoberts i depèn de quins siguin, el nostre cos es pot ressentir.

Al netejar-los amb aigua: els escombrem però si l’aigua no és de qualitat, podem deixar-nos algun lliure o afegir un altre que vingui amb aquella aigua.

Aquí és quan l’osmosi cobra una importància especial. Al rentar els nostres aliments amb aigua osmotitzada tot lo dolent se’n va pel clavegueram i queda l’important juntament amb les propietats de la nostra aigua.

I al bullir?

 

Quan bullis uns bons macarrons amb aigua de l’aixeta d’acord, eliminaràs aquells petits elements que no veus i dels que tant estem parlant. Però el sabor no estarà al seu màxim esplendor, ja que l’aigua que haurà absorbit no serà de qualitat encara que sigui menjar ecològic.

Si vols que els teus macarrons tinguin un sabor únic et convidem a visitar la nostra web i aprenguis a maximitzar els beneficis del teu menjar ecològic.

Tal com deia al principi; la nostra idea no és que canvis de supermercat. La nostra missió és que gaudeixis dels beneficis d’un menjar ecològic al màxim al netejar o bullir amb l’aigua de qualitat que ofereixen els nostres productes de star water.

Visita la nostra web, enamora’t amb les nostres màquines de star water (les quals són respectuoses amb el medi ambient) o contacta amb nosaltres.

T’esperem!

L’aigua et dóna la vida, nosaltres la felicitat.

J.S.
Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233