fbpx Saltar al contenido
Starholding Català

Treballa Amb Star Catalunya

Si ets de Barcelona o de les seves rodalies, et fem saber que a Star Catalunya cerquem comercials i altres treballadors per treballar amb nosaltres.

Vols unir-te a nosaltres?

Estàs a l’atur?; no et sents valorat o valorada a la teva actual empresa?; recerques un treball on puguis ser tu mateix? Amb Star Catalunya la teva recerca ha finalitzat.

Star Holding, també coneguda com Star Catalunya, és una empresa situada a Mataró (a prop de Barcelona) en contínua expansió. Tractem als seus empleats amb humilitat i respectant la forma de ser de cadascun. Tots i totes sum un diamant en brut!

A Star Catalunya cerquem comercials per treballar amb nosaltres. Si tens ganes d'aconseguir diners, visita la nostra web.

Volem que t’uneixis a la nostra família!

Dóna igual el nivell d’estudis que tinguis o l’experiència del teu currículum, ja que si serveixes, serveixes. Nosaltres t’ensenyem i ens moblem per a que ho tinguis tot i puguis entrar a treballar amb nosaltres.

Cuidem al nostre personal i l’ajudem a créixer en l’àmbit humà i professional (sense oblidar l’aspecte econòmic).

«Tots comencem des de baix i depèn de cada un de nosaltres arribar a dalt. A Star Holding és diferent, t’ajudem a arribar on tu vulguis perquè creiem en el treball personal tant de forma individual con col·lectiva»

J.S.

Entre altres posicions: a Star Catalunya estem cercant comercials!

Cerquem comercials a Star Catalunya

La paraula és el teu do?; vols aconseguir més del que has somiat?; mai t’han donat una oportunitat però saps que pots vendre el que sigui?; vols cuidar als teus tal i com es mereixen gràcies als teus guanys?: continua llegint si la resposta és si o simplement estàs intrigat o intrigada. A Star Catalunya cerquem comercials que vulguin créixer amb nosaltres.

Oferim contracte indefinit, sou fix amb suculentes comissions, alta a la seguretat social i si no tens experiència, tranquil!, tranquil·la!, t’ensenyem.

El dia de demà et pertany. Farem tot el possible perquè siguis un colós dins del negoci!

Omple el següent formulari i contactarem amb tu l’abans possible:


Número de telèfon (requerit)
Enviant el formulari accepto l'avís legal i la política de privacitat.