Star Catalunya Opinions

Parlar és molt fàcil, criticar ho és encara més. Però: demostrar?; és fàcil? Deixem-ho en què és complicat. Amb la idea de demostrar a tots aquells i aquelles que llegiu el treballa amb nosaltres que totes aquelles paraules prometedores que llegiu neixen d’experiències, us portem l’apartat Star Catalunya Opinions.

Aneu a llegir vivències de treballadors i treballadores (actuals o que han passat per les nostres files) que volen demostrar que Star Catalunya és un lloc únic per treballar.

Com una opinió conta per cercar treball

Siguem realistes: totes les persones que hem cercat (o estem cercant) treball, anem a Google per esbrinar informació sobre l’empresa i així saber amb qui tindre una entrevista i/o treballar.

A Star Catalunya Opinions podràs llegir experiències de treballadors i treballadores que treballen o han treballat amb nosaltres.

A l’apartat de Star Catalunya Opinions ve a ajudar-vos en aquesta recerca amb experiències d’empleats i empleades que treballen (o han treballat) a Star Catalunya i han decidit col·laborar lliurement en aquest apartat.

Experiències a Star Catalunya

Com molta gent, he estat cercant treball. La diferència amb els altres és que em van trobar un desgast considerable del cartílag del genoll dret i un forat a l’ós per tanta fricció. Vaig passar a ser un tolit, un jove amb un genoll d’avi de vuitanta anys. Quan anava a les entrevistes amb la muleta, les mirades eren un poema i la meva impotència alta. Vaig arribar a estar malament per això. Just quan anava a llençar la tovallola, Star Catalunya va aparèixer. No es van fixar en la meva lesió, es van fixar en la meva personalitat. Es diuen moltes coses sobre aquesta empresa, però només ells es van atrevir a confiar en un tolit i li van donar totes les facilitats per recuperar-se i treballar. 

Alex H.

He estat comercial tota la meva vida i en cap empresa m’han tractat com em tracten aquí. L’ambient és brutal i la possibilitat de créixer és única. A sobre, el cap em va prestar diners i li estic agraït per aquest detall, ja que em va ajudar amb un deute imprevist. 

Enric T.

Et volem ajudar

Vaig estar buscant treball per poder pagar-me els estudis en el tecnocampus de Mataró i per poder ajudar a casa. Quan em presentava a les entrevistes, tots em deien: “ja et trucarem”. Sembla que no els interessava una noia a mitja jornada i que a sobre estudies. Tot era així fins que vaig fer l’entrevista a Star Holding. Em van trucar i em van donar totes les facilitats per poder organitzar-me. Avui dia estudio als matins, treballo a les tardes i puc ajudar a casa. 

Sheila R.

Estava en un moment complicat i que Star Catalunya em contractes em va anar bé.

Pol P.

Després de llegir-les. A què esperes per enviar-nos el teu currículum?

Si quieres leer las opiniones de Star Catalunya en castellano, da clic aquí.

If you wanna read it in english, click here.

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233