Vols un aparell d’osmosi gratis? (Promoció Esgotada)

La companyia, amb més de 10 anys a Mataró, vol regalar-te a tu, veí i veïna de Mataró i de les rodalies, un aparell d’osmosi gratis d’ocasió perquè pugueu estalviar a la compra d’aigua embotellada, cuinar amb aigua de qualitat i protegir la salut de la vostra família.

Per aconseguir-la simplement heu de vindre a les nostres oficines.

Estem a Via Europa núm. 104 (al costat de plaça Itàlia) per atendre’t encantats i fixar la data per la instal·lació amb un dels nostres tècnics oficials.

Actualització (ara a tota la província de Barcelona)

A causa de la gran quantitat de missatges que hem rebut de persones interessades en la nostra promoció d’aparells d’osmosi gratuïts que no eren de Mataró o de les seves rodalies; hem decidit augmentar l’estoc de la nostra promoció del aparell d’osmosi gratis i donar-la per tota la província de Barcelona.

No serà necessari que vingueu a la nostra oficina de Mataró (entenem que no estem a la cantonada i que tots tenim una agenda a complir). Simplement amb què ens:

  • truqueu al 902 090 578
  • envieu un email a comunicacion@starholding.es

Una vegada ens truqueu o ens envieu un email, concretarem dia i hora per a que un dels nostres tècnics oficials es passi per la vostra llar i ús insta-li el vostre nou aparell d’osmosi.

Actualització (Promoció Esgotada)

Gràcies a tots i totes per fer possible l’èxit de la promoció. Esperem que gaudiu dels vostres aparells d’osmosi.

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233