Top | Dispensadora d'aigua osmotitzada, cafè americà, te (t'ho dona tot)

T’imagines una dispensadora d’aigua osmotitzada que a part et donés cafè o te? Pensa-ho bé; el millor cafè per aixecar-te cada matí, el millor te per servir els teus convidats, fins i tot aigua osmotitzada a la temperatura que tu volguessis. Tot sense haver d’anar d’un aparell a un altre que us ocupi espai. Si t’agrada el que llegeixes, et vull presentar a Top (aquest és el seu nom, ja que no podia tenir-ne un altre) és aquí i ve perquè ho tinguis tot al palmell de la mà.

Què pot fer la dispensadora d'aigua osmotitzada Top per mi?

Top és una dispensadora d’aigua osmotitzada premium amb una de funcionalitats que la converteix en la millor. Te les detallo a continuació:

  • Et dona aigua d’osmosi, ja que beure aigua osmotitzada és bo gràcies a les seves propietats (podeu consultar-les fent clic aquí). Així que amb ella podràs beneficiar-te dels seus beneficis sigui bevent o cuinant amb ella (per exemple, pots bullir pasta o verdures amb ella).
  • Pots fer-te el tipus de cafè (granulat o en càpsules) que més t’agradi gràcies al modern panell de control.
  • Podràs beure l’aigua a la temperatura que vulguis (així no discutiràs si vols aigua freda o calenta amb els altres integrants de casa teva).
  • Et podràs preparar els millors tes i sorprendràs els teus convidats gràcies al seu sabor.

A banda, compta amb un sistema de rentat intern d’última generació i diversos filtres per a la teva completa seguretat.

Així podràs beure aigua neta i segura i els nadons beuran aigua perfecta per a ells gràcies al filtre d’aigua alcalina que conté.

T’ensenyo que més pot fer Top per tu (i et recordo el que t’acabo de comentar) d’una manera més visual al vídeo que trobaràs a continuació:

Dispensadora Top a Star Health

La dispensadora Top s’uneix a Star Health per la seva eficiència i la seva eficàcia (ja has vist la de característiques que li permeten donar-te aigua de qualitat) donant-te salut amb el simple fet de beure aigua.

A part t’ajuda a preparar la beguda que més prefereixis per començar el dia (és igual si ets de beure cafè o te, Top et dona el millor per a tu) o per quan tu vulguis. Per això el teu benestar es veurà incrementat.

Però: què és Star Health? Ets davant la marca especialitzada en salut de Star Holding (una empresa amb seu a Mataró amb més de 12 anys buscant millorar la salut i el benestar de tots els nostres clients en l’àmbit nacional).

Dubtes o com comprar la dispensadora Top

Escriu un email a comunicacion@starholding.es o contacte per whatsapp i resoldrem tots els dubtes que tinguis sobre Top.

Tindre salut amb un to premium és possible, només necessites a la dispensadora d’aigua osmotitzada TOP.

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233