Star Clean (neteja, cura i protecció plena)

Any 2021. Un any diferent. Han estat molts els canvis que hem patit per culpa del coronavirus i els nostres hàbits han canviat. Volem protegir i cuidar als nostres més pròxims, sentir-nos bé (amb una vitalitat immesurable) i que la nostra casa tingui un aspecte diví sense fer mal al planeta (cada vegada hi ha més consciència sobre el canvi climàtic). Amb un pack que tinc preparat per a tu anomenat Star Clean podràs netejar la teva llar, cuidar la teva salut i protegir-te de les amenaces invisibles.

Star Clean és un pack de star home que vol ajudar-te a tenir millor salut i protecció.
Et presento als 3 competents de Star Clean

Què pot fer per mi Star Clean?

Veient la situació actual, en Star Home hem pensat que una bona neteja, cura i protecció han d’anar en un mateix pack. Star Clean és la suma de 3 aparells:

 • Hydroline
 • Purificador Itash Iclean
 • Robot aspirador Aquamatic pro

Cada un d’ells està pensat per a realitzar un aspecte en concret. T’ho explico a continuació:

HYDROLINE, generador d'aigua hidrogenat dins el pack de star clean

Hydroline et dóna aigua hidrogenada, perfecta per eliminar els radicals lliures (mira el seu apartat a continuació per saber més sobre això).

Itash iclean et protegeix en contra d'aquestes amenaces invisibles dins el pack star clean

Itash Iclean s’encarrega d’eliminar a aquestes amenaces invisibles (està demostrat que pot eliminar al coronavirus) i et cuida.

Aquamatic pro és un robot aspirador que neteja el terra dins de la teva llar, està dins de l'pack star clean

El robot aspirador Aquamatic pro aconsegueix una neteja completa i eficient (amb la màxima precisió) de terra de casa teva.

Te’ls presentaré un a un a continuació.

Hydroline de Star Clean

Hydroline és un generador d’aigua hidrogenat que t’omple el got d’aigua saludable perquè tu tinguis un millor rendiment.

L’aigua hidrogenada elimina els radicals lliures que hi ha al nostre cos. Si no saps que són els radicals lliures i que és el que fan, mira a continuació: els radicals lliures són un tipus de molècules que es creen dins del nostre cos de manera natural. Aquests campen pel nostre cos i van pel nucli de les nostres cèl·lules (destruint l’ADN i perjudicant la nostra salut).

Hydroline de star clean et protegeix de l'efecte dels radicals lliures.

Amb un got d’aigua de Hydroline, fas que l’hidrogen protegeixi a les teves cèl·lules i que els radicals lliures no facin de les seves.

Et sentiràs fort gràcies a beure aigua.

Itash Iclean de Star Clean

Segueixo explica’n els aparells que formen part del pack Star Clean i ara, la propera parada, és Itash Iclean.

Itash Iclean és un nou dispositiu fabricat per la prestigiosa marca Itash. Si no saps qui són, Itash és una empresa amb anys d’experiència en la fabricació d’aparells dedicats al servei de la salut i de les persones en multitud de països.

Itash Iclean és aquí per a tu.

Itash Iclean és dispositiu idoni per eliminar aquestes amenaces invisibles que ens envolten, inclusivament el famós coronavirus o també anomenat covid-19 i, així, sentir-nos fora de perill d’aquestes amenaces que t’estic comentant. Ha estat testat en els laboratoris i el resultat ha estat totalment satisfactori.

T’explico més detalls sobre ell a continuació.

Com funciona Itash Iclean?

Al purificador Itash Iclean li has d’introduir aigua de l’aixeta i mitjançant la tecnologia de la ionisis, crea un ambient lliure de virus i bacteris.

Sent més científic: Itash Iclean modifica els ions de l’aigua i el resultat és un ambient totalment net d’amenaces invisibles, un dispositiu digne de la neteja en tots els aspectes de Star Clean.

Si tens algun dubte més, et deixo un vídeo perquè ho vegis amb els teus propis ulls:

Quan vinguin els convidats, podràs usar-los i així no tenir un ambient totalment net.

Robot aspirador Aquamatic pro de Star Clean

Última parada dins del pack, però per res és la menys important, del viatge per Star Clean. En aquest cas anem a parar en aquell que deixarà el teu terra brillant.

Parlo del robot aspirador Aquamatic pro. Un modern aspirador amb potència, moviment i una alta eficàcia, ja que:

 • escombra
 • aspira
 • passa la mopa
 • frega
El robot aspirador de star clean s'encarrega de deixar-te la sala (o el que vulguis) totalment brillant.
Un saló lluent gràcies a Star Clean

Star Clean a Star Home

Star Clean és la nova incorporació a Star Home (marca de l’empresa Star Holding dedicada a la cura de la llar i el nostre benestar en ell). Aquí trobaràs professionals amb anys d’experiència en trobar el punt ideal per al benestar de la teva llar.

Amb Star Clean volem brindar-te la neteja, protecció i cura que et mereixes. Per això aquí trobaràs els 3 aparells que hem vist i que et recordo a continuació:

 • Hydroline
 • Itash Iclean
 • Aquamatic pro

Si vols saber més sobre Star Home et convido a donar clic al següent botó:

Dóna clic per saber més

Dubtes i com comprar-ho

Tens dubtes sobre el pack de Star Clean? T’agradaria comprar-lo?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu en menys de 48 hores per respondre els dubtes que tinguis o comprar el pack.

Estàs a un pas d’una neteja, cura i protecció plena. Omple el formulari ja.


  Número (requerit)  Accepto l’Avis legal y la Política de privacitat.

  Enviar un WhatsApp
  Necessites ajuda?
  Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233