Servei Postvenda

Sabies que els nostres clients gaudeixen d’un servei de postvenda gratuït en el que acudim en un màxim de 48 hores al seu domicili? A la nostra plantilla hi ha tècnics especialitzats a la reparació d’osmosi inversa o altres aparells de tractament d’aigua. No cobren ni desplaçament ni mà d’obra, tan sols el preu dels productes o peces que hagin de ser recanviades.

L’actual mercat d’osmosi inversa

En el mercat actual de tractament d’aigua (ja siguin d’equips d’osmosi inversa, descalcificadors u altres) és habitual trobar empreses que han desaparegut. Aquestes han deixat als seus clients abandonats, sense opció a reparació d’osmosi inversa o atenció al client.

Servei tècnic per equip d’altres empreses!

Servei tècnic Star Holding per la reparació d'osmosi inversa o altres equips del tractament de l'aigua.

Posem a disposició el nostre servei tècnic per a totes aquelles persones que tinguin productes d’altres fabricants.

Si ets una d’aquestes persones, t’oferim una visita informativa (completament gratuïta i sense cap mena de compromís) on els nostres tècnics et visitaran i t’informaran de l’estat del teu producte, així com de les possibles solucions.

Tu decideixes si vols que nosaltres duem a terme la reparació d’osmosi inversa o el manteniment necessari.

El servei postvenda de star holding, com a màxim en 48 hores estem en el teu domicili atenent-te per solucionar la reparació de la teva osmosi inversa.

Recorda:

És important recordar que la manipulació d’aquests equips la porti a terme un professional qualificat. La raó?: hi ha el risc de contaminar o que es perdi el producte pel simple fet de tocar alguna cosa i deixar-ho mal col·locat o connectat.

De la mateixa forma que per comprar els nostres productes, en cas de necessitar pagar una reparació: t’oferim còmodes mètodes de pagament fraccionat en terminis. El nostre pla és estar sempre amb tots.

Demana la teva visita:

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233