Què és osmotitzar? Com t'afecta a tu?

Estàs buscant què és osmotitzar. Busques el seu significat i, si pot ser, que t’ho expliquin d’una manera senzilla sense que et tregui gaire temps la lectura.

Doncs has arribat al indret indicat. A la nova entrada del blog de Star Holding trobaràs l’explicació de què és osmotitzar d’una manera diferent d’altres webs perquè ens agrada que la ciència sigui accessible a tothom. Per això adaptem l’explicació a un llenguatge senzill i comprensible tal com ho fem a cadascuna de les entrades del nostre bloc.

No et demoro més, et deixo amb l’explicació a continuació:

Quan pot passar l'osmosi? (exemples d'osmotitzar i què és)

L’osmosi és un procés natural en el qual l’aigua tracta d’equilibrar una altra part que està en contacte. T’ho explico amb diversos exemples d’osmotització, així podràs entendre millor què és osmotitzar (hi ha més, però trobaràs els exemples més importants als quadres següents):

A escala cel·lular: nutrients i altres elements entren a les cèl·lules gràcies al procés de l’osmosi cel·lular. Si vols saber més sobre la importància de l’osmosi al cos humà, fes clic aquí mateix.

L’osmosi inversa: és el procés artificial en què controlem l’aigua perquè vagi per un circuit (creat per la mà de l’home) i en arribar a la membrana i per aquesta pressió controlada obtenim aigua purificada i molt apta per al consum humà. 

A l’aigua d’un aquari: Si tens un aquari a casa, si els teus peixos estan en aigua d’osmosi, els veuràs més forts i vitals, ja que estaran banyant-se en aigua purificada que els aporta salut i vitalitat. Si vols saber-ne més, t’aconsellem que facis clic aquí.

Com afecta l'osmotització als éssers humans:

L’osmotització afecta de diverses maneres els éssers humans i, a continuació, et trobaràs diversos dels aspectes més importants:

  • En l’àmbit de l’alimentació, bullir pasta o verdura en aigua osmotitzada és aconsellable, ja que els dona un millor sabor i millors propietats (la verdura o pasta absorbiran aigua purificada i això es reflectirà en la seva qualitat).
  • Ajuda el nostre sistema excretor (el gran filtre del nostre cos). En beure aigua osmotitzada no haurà de treballar tant, com a conseqüència tindrà un millor rendiment i el nostre cos es veurà beneficiat amb una millor salut i qualitat de vida.
  • També va bé per a la gent que s’ha de sotmetre al procés de l’hemodiàlisi. Et deixo un article (pots consultar-ho fent clic aquí) perquè t’informis millor sobre aquest punt.

Com podeu veure, tots els beneficis de l’osmotització en el cos humà són altament saludables, però: per què és així?, què té l’aigua osmotitzada per ser tan beneficiosa? A continuació veurem perquè és així en una breu explicació sobre l’aigua d’osmosi.

Com és l'aigua resultant d'osmotitzar:

La resposta és tan simple que potser et sorprèn. L’aigua resultant del procés d’osmotitzar és tan bona, ja que és aigua altament purificada.

No té els components que usen les grans depuradores de les ciutats per portar a casa aigua potable ni tampoc altres components que encara que són aptes per a la salut, els resta qualitat.

Pots aconseguir aigua osmotitzada a casa teva. Com? La resposta la podràs llegir a continuació.

Com pots aconseguir aigua osmotitzada a casa teva:

Amb un sistema de osmosi inversa. Amb un dispositiu així, podràs controlar l’osmosi al teu gust per aconseguir aigua purificada i saludable per les canonades de casa teva.

Star Holding tenim Star Water. La part de l’empresa especialitzada en tractament de l’aigua amb professionals actualitzats i amb experiència en osmosi, aigua hidrogenada, aigua ionitzada, etc.

Som membres d’AQUA ESPANYA i basem la nostra feina en tu. Busquem quin dispositiu us pot anar bé després d’estudiar l’aigua de la vostra llar i/o els problemes de salut que podeu tenir.

Vols saber més? Dona clic al logotip de Star Water i podràs veure els dispositius d’osmosi inversa que tenim, conèixer més sobre la nostra empresa (opinions, valors, història, etc.) i podràs contactar amb nosaltres sense cap mena de compromís.

Osmotitzar és fàcil, viure millor ho és més. Simplement necessites el teu equip de confiança i la persona adequada que et guiï. Dona clic al logo d’aquí a dalt i comença a beure aigua de qualitat.

[Si quieres leer la entrada “¿qué es osmotizar?” en castellano da clic]

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233