Plats per preparar amb aigua osmotitzada
Et ve de gust un ric plat de pasta amb el que l’aroma t’enamori? O una amanida ben nutritiva? Vols que la teva sopa de Nadal tingui el millor gust vist? Segueix llegint i et diré el meu ingredient secret.
Acompanya’m a veure uns plats per preparar amb aigua osmotitzada, si: és el toc màgic que et farà assaborir els plats saborosos.
Amb les idees triomfaràs al nadal, a l’estiu o quan t’ho proposis.
M’acompanyes?
Avantatges en usar aigua osmotitzada a la cuina
Abans de res deixa que t’expliqui els avantatges de tenir aigua osmotitzada a la cuina són les següents:
- Tenim els avantatges pel que fa al sabor. Sentiràs com les verdures t’omplen de vitalitat i tot el que herbes a l’aigua (com un bon plat de pasta o arròs) tenen un sabor molt millor.
- Hi ha els beneficis en l’àmbit de la salut per al cos. M’explico: al beure aigua osmotitzada, no entren al teu cos tants microorganismes.
- En l’àmbit d’espai: estalviaràs ja que eliminaràs les ampolles de plàstic de la cuina.
- No contaminaràs ja que redueixes el consum de plàstic.
Tres receptes per triomfar a la cuina amb aigua osmotitzada
Vols veure 3 plats per triomfar a la cuina?
Usen aigua osmotitzada o s’aprofiten de l’osmosi per aconseguir el seu sabor.
Vine, no et penediràs!
1r – Poma Osmotitzada
La primera d’elles és un vídeo per fer unes postres de luxe. “L’Enginyer Cuiner” ens porta Poma Osmotitzada. Usant la tècnica de l’osmosi, la poma adquireix un millor sabor, perfecta per servir a taula i triomfar amb les millors postres.
Vols veure com la prepara? Mira el següent vídeo, tots ens vam enamorar en veure-ho:
2n – Espaguetis a la carbonara bullits amb aigua d’osmosi
Tenen bona pinta, veritat?
Un bon plat d’espaguetis és sinònim de victòria. Agraden tant a la gent gran com als més petits de la casa.
El truc?: bullir aigua osmotitzada en una cassola i, quan estigui a punt de bullir, tirar els espaguetis. Veuràs com ells absorbeixen l’aigua d’osmosi i donen com a resultat un dels millors plats a preparar amb aigua osmotitzada.
Tomàquet, carn picada, pernil i un toc de julivert i ja ho pots servir.
3r – Una bona amanida banyada amb aigua osmotitzada
La clau per a l’amanida? L’aigua osmotitzada!
Tu tries les verdures o els condiments que li vulguis posar. El secret és rentar-les amb aigua osmotitzada.
Eliminaràs tot allò que no és propi de les hortalisses que vulguis posar i guanyaran un sabor únic.
Estarà a punt per servir amb un aspecte espectacular.
Prepara el plat de sopa de Nadal amb aigua osmotitzada
En unes dates sempre especials: Vols preparar el millor brou per Nadal? Vols que tingui un gust que deixi al teu paladar en el setè cel? Sí? Contínua amb mi!
Alguna vegada has pensat el gust que tindria el teu brou en preparar-ho amb aigua osmotitzada?
T’explico:
- Agafes les verdures (com pastanaga o porro), la carn de pollastre, els elements que li donen gust (com ho és l’os de pernil) i els teus ingredients secrets.
- Amb el teu aparell d’osmosi inversa, adquireixes aigua de qualitat per omplir una bona olla amb ella.
- El resultat en unir aigua de qualitat amb els ingredients és un brou digne de reis. Una manera de triomfar única i amb la qual tindràs el millor plat el dia de Nadal.
Receptes per a plats de luxe
Amb les nostres receptes triomfaràs com els millors xefs.
L’ingredient secret ja t’ho he dit, però t’ho torno a recordar: aigua osmotitzada.
Per preparar els teus plats amb aigua osmotitzada et falta una cosa: l’aparell. Ho vols ja?
Els millors t’esperen donant clic a la següent imatge:
“L’aigua et dóna la vida, nosaltres la felicitat”
Si quieres leer la entrada en castellano, da clic aquí.