Pack Airstar identifica i elimina el que et molesta de l’aire

No t’ha passat mai que has entrat a un lloc i has dit: fa olor de tancat, fa olor de tabac o hi ha massa pols surant per aquí. És una situació típica, hi ha alguna cosa en l’ambient que et molesta i que t’agradaria identificar i eliminar per poder respirar bé (i més si ets una persona al·lèrgica). Abans havies d’invertir pressupost i comprar tot per separat; avui ja no gràcies al Pack Airstar.

Consta de 2 peces:

Et presento al Pack Airstar.
Et presento al Pack Airstar.
el mesurador de la qualitat de l'aire hac 50 forma part de l'pack airstar

El mesurador de la qualitat de l’aire Hac-50

El generador d'aire ozonitzat aquaona forma part d'aquest pack.

El generador d’aire ozonitzat portàtil (entre les seves funcions hi ha la de purificar l’aire).

T’aviso que pots trobar-los per internet per separat. Això si, per un preu molt més gran que l’ofert en el Pack Airstar. Si vols saber quin és, dóna clic al següent botó:

En què em pot ajudar el Pack Airstar?

El Pack Airstar està destinat a persones que senten que l’aire de la seva llar, segona residència, oficina o centre de treball no és tan bo com desitjarien. També per a aquells que desitgen un preu inferior a què trobaran en altres webs.

És essencial detectar primer que té l’aire que respires (per després actuar correctament) i en això el mesurador de la qualitat de l’aire és l’expert. A l’ésser activat, identificarà que té aquest aire i amb el generador d’aire podràs eliminar i/o canviar allò que desitja.

Torna a respirar aire de qualitat gràcies al pack airstar

I tornaràs a respirar amb els braços oberts i els pulmons ben oberts.

Sense mesurar la qualitat de l’aire, és difícil saber quin tractament has de fer servir

Tal com llegeixes, sense mesurar la qualitat de l’aire és difícil encertar (per no dir que és pràcticament impossible) amb el que porta l’aire que ens envolta i respirem. Comprar un purificador d’aire seria el senzill, però en Star Holding et volem cuidar i per això hem inclòs el mesurador de la qualitat de l’aire Hac-50 dins d’aquest pack sense que repercuteixi en el seu preu (és més, està més barat que la mitjana del mercat per ajudar-te millor).

Té una pantalla LCD que assegura la seva correcta visualització i és capaç de detectar allò que porta l’aire d’una manera tan ràpida que et sorprendrà.

Si saps el que t’envolta, pots actuar millor amb el generador

Un cop fet l’anàlisi de la qualitat de l’aire, és el moment d’activar la segona part del Pack Airstar i activar el generador d’aire Aquaona amb la funció que millor et podrà ajudar més correctament.

Et avançament 3 beneficis que obtindràs amb ell:

  1. Renovar l’aire d’on vulguis (vaig adéu al fum de tabac, a les partícules de pols o a aquella olor de tancat).
  2. Gràcies als seus 4 filtres (entre ells el filtre HEPA que està recomanat contra el coronavirus) garanteixes l’eliminació de virus, bacteris i una infinitat de microorganismes.
  3. La seva funció de ionitzar, ionitza l’aigua (dit en altres paraules: la purifica).

És petit, fàcilment transportable i ecològic (el seu ús no fa mal a la planeta)

Perfecte contra el Coronavirus (té filtre HEPA)

Agradi o no, el coronavirus covid-19 segueix amb nosaltres i nosaltres. És vital que a part de dir sí a la vacuna, que ens protegim amb eines que destrueixen al virus i els filtres HEPA s’ha demostrat que serveixen.

El generador consta de 4 filtres:

  • Filtre especial resistent als bacteris per renovar de l’aire.
  • Filtre de carbó activat.
  • Un filtre frontal.
  • Filtre HEPA.

Tots junts aconsegueixen eliminar el que es proposen i garanteixen l’excel·lència de l’aparell.

Star Holding

Star Holding és una empresa privada amb seu a Mataró i amb més de 10 anys d’experiència i més de 10.000 clients a la cartera.

Dins de l’empresa hi ha la subdivisió Star Health. Una part de l’empresa amb especialistes experimentats en buscar que tinguis una millor salut sense sortir de casa gràcies als seus consells o als aparells que et poden recomanar.

Com puc saber més sobre ell o com puc comprar-ho?

Simple, dóna clic al següent botó. Aquest et portarà a un formulari. En omplir-ho, ens posarem en contacte amb tu per parlar sobre el Pack Airstar, el preu i els beneficis que ell et pot aportar.

Airstar t'espera a la web de star holding.

No ho deixis escapar, el seu preu i el control que adquiriràs sobre l’aire que respires et deixaran sense paraules.

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233