Opinions sobre Star Holding

Hola! T’interessa saber diverses opinions sobre Star Holding? Vols tenir més informació sobre el que opinen els nostres més de 10.000 clients sobre els nostres serveis?

Benvingut! Benvinguda! En els següents paràgrafs d’aquesta pàgina podràs llegir opinions sobre Star Holding.

Aquestes opinions han estat extretes de google (ja sigui en la nostra pròpia fitxa d’empresa en aquesta web o d’altres pàgines) de diversos empleats que treballen, o han treballat, amb nosaltres; de pàgines webs alienes a nosaltres i d’un vídeo que vam rodar fa un temps amb clients que van decidir donar la seva opinió sobre Star Holding.

Sense més dilació, us deixem primer amb el vídeo:

Star Holding: una empresa transparent

No tens prou amb el vídeo? Necessites més? Continua amb mi!

Tenim grans treballadors amb nosaltres. Cada un d’ells té la seva història i des de sempre l’hem respectat.

Seguidament et porto un parell d’opinions de treballadors que estan (o han estat) treballant amb nosaltres. Sense més dilació, aquí les teniu:

Com molta gent, he estat buscant feina. La diferència amb els altres és que em van trobar un desgast considerable del cartílag del genoll dret i un forat en l’os per tant frec. Vaig passar a ser un esguerrat, un jove amb un genoll d’avi de 80 anys. Quan anava a les entrevistes amb la crossa, les mirades eren un poema i la meva impotència alta. Vaig arribar a estar malament per això. Just quan anava a tirar la tovallola, Star Catalunya va aparèixer. No es van fixar en la meva lesió; es van fixar en la meva personalitat. Es diuen moltes coses sobre aquesta empresa, però només ells es van atrevir a confiar en un esguerrat i li van donar totes les facilitats per recuperar-se i treballar.

Alex H.

Les coses estan malament en la recerca d’ocupació i no té pinta que vagi a anar millor però en aquesta empresa contracten. El tracte és molt humà!

Ricard G.

Voleu més opinions o conèixer més sobre la nostra forma de treballar?

Podeu mirar més opinions dels nostres treballadors aquí o veure la nostra filosofia d’empresa donant clic aquí.

En opinions star holding et vam informar sobre els nostres serveis.
Si necessites treball, tenim un buit per a tu.

Més opinions sobre Star Holding

El mateix Bertín Osborne ens parla sobre el servei de Star Water (el servei de Star Holding especialitzat en el tractament d’aigua) en el següent vídeo:

Hi ha més! En aquest cas ens la dónes tu a la fitxa de google o al centenar de pàgines web que hi ha sobre opinions a internet. Et vull deixar un exemple amb gowork.

Tens més dubtes o vols conèixer més opinions sobre Star Holding? Què et sembla si ens truques i et fas la teva opinió de primera mà? Recorda: el coneixement és poder!

Truca ja al següent número:

Si quieres leer las opiniones de Star Holding en castellano, da clic aquí.

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233