Si et mudes pots endur-te el teu sistema de tractament de l'aigua a la teva nova llar

Si et mudes pots emportar-te el teu sistema de tractament de l’aigua, no hi ha cap problema. Nosaltres t’ho portem a la teva nova llar sempre que sigui teva.

A la següent entrada t’explicarem les raons de per què t’ho ha de transportar personal especialitzat.

La raó per a què una empresa t'ha de portar el sistema de tractament de l'aigua a la teva nova llar si et mudes:

Segurament t’ha passat que has intentat instal·lar alguna cosa a casa i no t’ha acabat de sortir bé.

Ja sigui per voler fer les coses ràpidament, veure que has de connectar més d’un cable o canonada (i això puc aclaparar més d’una persona) o mil raons diverses; però hi ha alguna cosa que surt malament i l’aparell que vols connectar no acaba de funcionar bé després del canvi que has fet tu mateix.

Per evitar més d’un problema (que el sistema es faci malbé per un mal transport o per una mala instal·lació) i que l’estalvi que pretenies evitar, al no comptar amb una empresa que t’emporti el teu sistema de tractament d’aigua, es converteixi en un gran desemborsament en haver de pagar una gran reparació. Cal comptar amb personal especialitzat.

Ara: per què nosaltres i no una altra empresa?

mudat i porta et teu equip de tractament d'aigua amb star holding

Per què ha de ser Star Water l'empresa que se n'encarregui del trasllat del teu sistema de tractament de l'agua?

Star Water forma part de Star Holding, una empresa amb seu a Mataró (Barcelona) que abasta tot el territori nacional.

Estem especialitzats en salut i benestar i com que el camp de la salut i el benestar és immens, creem Star Water, Star Health i Star Home.

Mira el que opinen els nostres clientes sobre nosaltres:

Després d’escoltar als nostres millors embaixadors, et vull donar 6 raons:

  • L’experiència que brindem: comptem amb experts amb formació continuada i amb molts anys treballant en el camp del tractament de l’aigua.
  • Per la teva seguretat: volem que tinguis el benefici més gran sempre i que evitis haver de pagar una reparació més cara.
  • Per protegir el teu sistema de tractament d’aigua: ho cuidarem en tot moment i evitarem el dany que pot produir-se en el transport o durant la instal·lació (volem evitar que l’aparell es contamini per algun bacteri i que diguis adéu a la seva capacitat de donar salut).
  • Per a la teva tranquil·litat: una mudança de per si ja fa molts mals de cap, volem que el transport del teu sistema de tractament d’aigua a casa teva no sigui un.
  • Per la fiabilitat de la marca Star Water: a banda dels comentaris que opinen els nostres clients (i que has pogut veure) som membres d’AQUA ESPAÑA (Associació Espanyola d’Empreses del Sector de l’Aigua) pel nostre compromís amb els nostres clients.
  • És igual si ets client nostre no, t’atendrem.

Contacta amb nosaltres per emportar-te amb tu el teu sistema de tractament d'aigua

Dona clic al següent botó i contacta amb nosaltres pel canal que prefereixis i pregunta’ns per aquest servei. Si et mudes pots emportar-te el teu sistema de tractament de l’aigua sense cap tipus de problema.

T’esperem.

[Para leer la entrada en castellano da clic aquí]

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233