Desinfecció amb ozó (gratis)

Per llegir: “desinfecció amb ozó (gratis)” [En castellano]

A causa de les restriccions anunciades per la Generalitat a Catalunya per la covid, el preocupante aumento de casos y la vuelta a la rutina de septiembre; en Star Holding ens hem proposat la desinfecció amb ozó de la casa on vius de forma gratuïta.

A causa de les restriccions a Catalunya per la covid, Star Holding us vol ajudar a viure sense més preocupacions desinfectant la teva llar gratis.

No ho podem negar. El nombre d’infectats no para de créixer i amb això, les restriccions a Catalunya per la covid. Davant d’aquest panorama de dubtes en el que tots i totes ens preguntem: què passarà?; ens tornaran a tancar de nou? L’equip de Star Holding et vol ajudar.

Si vius a Catalunya (dona igual si ets de la província de Barcelona, Lleida, Tarragona o Girona), contacta amb nosaltres i anirem a la teva llar a fer una desinfecció amb ozó perquè puguis estar tranquil o tranquil·la a casa teva.

No demanem res per aquest servei. La desinfecció és gratis, no heu de pagar-nos res. És la nostra forma d’ajudar als nostres veïns i veïnes a viure amb més tranquil·litat i evitar que les restriccions a Catalunya per la covid vagin a més (no desitgem que hi hagi un nou confinament total que ens faria molt mal en massa aspectes).

Davant de les restriccions a Catalunya per la covid i per evitar que tot vagi a més: Star Holding vol ficar el seu granet de sorra desinfectant amb ozó la teva llar de forma gratuïta.

Per concretar el dia i l’hora de la desinfecció o si teniu dubtes al respecte, podeu:

A Star Holding estem per tu. No volem que tot vagi a més i aquesta és la nostra manera d’ajudar-vos a tots. 

Evitem més mals protegint-nos entre tots!

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233