Com tenir una bona relació millora la salut i el benestar

Sabies què tindre una bona relació millora la teva salut i també el teu benestar? Sigui de parella o amb un bon amic o amiga; tindre una bona relació fa que la teva salut i el teu benestar millorin.

Si et preguntes com. Com és això, descobreix la manera com et beneficia llegint la nova entrada del bloc de Star Holding.

Primer veurem les parelles i després en l’àmbit d’amistat.

Els beneficis de tenir una bona relació de parella segons la ciència

La ciència ho té clar, tenir una bona relació amb el teu xicot o amb la teva xicota t’aporta més d’un benefici en l’àmbit mental i físic. Vols descobrir quins són? Te’ls dic a continuació:

  • L’amor baixa els nivells de cortisol al cos, un fet que afavoreix que no hi hagi malalties cardiovasculars.
  • Disminueixen els nivells d’estrès.
  • Quan l’amor circula per l’ambient, augmenta el nivell d’estrògens (això afavoreix l’aspecte de la pell, els cabells i les ungles).
  • Tens al teu costat una persona que t’animarà a fer qualsevol cosa (si ell comença a tenir un nou hàbit saludable, tu també seguiràs el seu ritme).
  • Tindràs un nivell més alt d’endorfines (la nostra sensació de felicitat augmenta gràcies als millors antidepressius naturals).

Els beneficis de tenir una bona relació d'amistat:

Es diu que “qui té un veritable amic, té un tresor”. És ben certa la frase i segons la prestigiosa Clínica Mayo dels Estats Units se li hauria d’afegir que les amistats enriqueixen la teva vida i milloren la teva salut.

Mira diversos dels beneficis a continuació:

  • Tenir un bon amic t’ajuda a fer front a traumes o problemes de la vida (si ho deixes amb la teva parella, a qui sols acudir a explicar les teves penes?
  • Millora el teu nivell de confiança en tu mateix.
  • Una bona amistat t’ajudarà a evitar mals com la depressió, una alta pressió arterial i tenir el teu índex de massa corporal dins d’un rang sa.
  • Augmenta la teva felicitat i redueix l’estrès (una tarda amb un bon amic pot augmentar la sensació de benestar).

Això sí, no et serveix qualsevol relació perquè tinguis aquests beneficis a la teva vida. Deu ser amb un bon amic o amb una bona amiga.

Com treure els beneficis d'una relació i així millorar la teva salut i benestar

Si no saps què fer o com millorar la salut o el benestar gràcies a la teva relació, et recomanem que continuïs mirant el blog de Star Holding.

Hi trobaràs consells per tenir millor salut i benestar, informació de com millorar la teva salut i el teu benestar (un exemple és l’entrada d’avui de com una bona relació millora la teva salut i el teu benestar) o trucs que et permetin estalviar i així millorar el teu benestar.

Tot això i molt més (trobaràs sorteigs o informació sobre els nostres productes) fent clic al següent botó:

[Si quieres leer la entrada en castellano, da clic aquí]

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233