Com cuidar als teus pares

Per ajudar-te a tu i ells et portem l’entrada com cuidar als teus pares. Bàsicament ningú, absolutament ningú, escapa als efectes del pas del temps. Ni tan sols aquelles persones que ens van cuidar quan érem petits. El nostre pare i la nostra mare envelleixen i les forces els flaquegen de manera natural.

Per ajudar-te a tu i a ells davant aquests canvis, et donarem una sèrie de consells a la nova entrada del nostre blog.

Si no saps què és aquest lloc, ets al blog de Star Holding. Un lloc on l’empresa Star Holding ofereix consells sobre salut i benestar basats en la nostra experiència i formació.

Ara: vols saber com tenir cura dels teus pares? Llegeix el que et trobaràs a continuació.

5 consells bàsics per cuidar als teus pares:

Abans d’entrar en consells més específics, et volem deixar amb 5 tipus bàsics (es poden aplicar per cuidar els teus pares en l’àmbit físic i mental):

1 – Ser pacient i empàtic (és un canvi difícil i pot frustrar).

2 – Si has de prendre una decisió per ells, pregunta’ls sempre quina és la seva voluntat (és important que vegin que tenen veu i vot com ho han tingut sempre).

3 – Animals a fer piscina (afavoreix el manteniment dels ossos, les articulacions i el cos en general).

4 – Si es dona el cas, permet-te estar trist. És normal que faci mal veure que una persona a la qual estimes et deixi de reconèixer. Per això permet-te aquest moment i després recorda’t com t’agradaria que et veiés (bé).

5 – No dubtis a acompanyar-los al metge (les visites augmenten i aclapara anar tant al metge).

com cuidar als teus pares al blog de star holding

Vegem com pots cuidar els teus pares en l’àmbit físic i després a escala mental.

Com cuidar-los físicament:

No es pot negar, el cos perd facultats amb el pas del temps. Per això és important seguir les nostres 3 recomanacions:

Si tens aquests consells al cap, garantiràs la cura dels teus pares físicament.

Com cuidar als teus pares mentalment:

Sense ment no hi ha cos, no hi ha res. Per això és important cuidar la seva ment amb una especial cura i atenció. Tot seguit et deixem 4 suggeriments a tenir en compte, però abans que els puguis llegir, recorda preguntar i mai obligar (la gent s’entén parlant, no imposant):

  • Ajuda’ls a exercitar la memòria recordant anècdotes perquè ella no decaigui o fent exercicis dissenyats per això, ja que el que no es fa servir, es perd.
  • Llegir o fer una altra activitat (com ganxet, anar a pescar o jugar a jocs de taula) és interessant, pel fet que fan que es distreguin i que s’oblidin dels seus dolors o problemes.
  • Pregunta’ls com se senten, si necessiten alguna cosa i en tot moment no oblidis ser pacient i empàtic (tan grans, adults o joves moltes vegades no sabem què volem).
  • Fes-los no sentir sols perquè la solitud pot ser autodestructiva.
consells de com cuidar als teus pares

I especialment ajuda’ls amb la tecnologia. Poden sentir-se molt aclaparats i desmotivats al no entendre una cosa que per a uns és fàcil, però per a ells és difícil.

Necessites més consells?

Si necessites més consells sobre com cuidar als teus pares, més recomanacions per tenir millor salut (tant tu com els teus pares) o assessorament. Estigues atent al nostre blog, ja que hi ha consells de tota mena i anem publicant nous.

Com el pots visitar? Donant clic al següent botó:

Enviar un WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233