Amb Columbia Soda controlaràs a l’aigua

Ets de tenir aigua a la nevera? O de tenir-la fora a temperatura ambient? Segur que tu ets d’una manera i la teva parella d’una altra. I sobre l’aigua amb gas? Segur que a algú de la teva casa li agrada. Els diferents gustos dels habitants d’una llar es tradueix en omplir (encara més) l’espai de la cuina. Vols una solució amb la qual evitar aquest problema? Columbia Soda està dissenyada per donar-te a tu i a qualsevol integrant de la teva llar l’aigua que un desitges a la temperatura que un vol quan li vingui de gust.

Et presento Columbia Soda, acabada d'incorporar al catàleg de Star Home de la marca Star Holding
Et presento Columbia Soda

Què és Columbia Soda? Com em pot ajudar?

Columbia Soda és un dispositiu, amb un disseny atractiu i amb una eficiència que et donarà l’aigua com vulguis amb la temperatura que vols quan et vingui de gust (tant a tu com a qualsevol integrant de la teva llar).

És a dir: si et ve de gust beure aigua freda a l’hivern, no hauràs de deixar una ampolla dins de la nevera. Amb Columbia Soda podràs beure l’aigua i estalviar-te la complicació de l’espai i aquesta lluita per deixar l’ampolla de l’aigua en un lloc concret.

El mateix passa amb l’aigua amb gas. Columbia Soda te la dóna quan tu vulguis i amb la temperatura que vulguis.

“A part de donar-te l’aigua en el format que més desitgis, gràcies als microfiltres de Columbia Soda, podràs beure aigua de qualitat i saludable.”

— Star Home

En altres paraules: tindràs aigua filtrada amb propietats saludables, al teu gust i, el més important, evitaràs discussions d’on es deixa l’ampolla de l’aigua.

No et preocupis pel seu espai

A part de donar-te l’aigua que tu vulguis (en l’apartat anterior només has vist un parell d’exemples del tipus d’aigua que et pot donar), les dimensions de l’aparell són d’escassa proporció. Així podràs posar-la en qualsevol part de la teva cuina.

Aquest fet et permetrà alliberar-te d’aquest problema que és el fet de tenir ampolles i l’espai que ocupen (a part, estalviaràs i beuràs una aigua que ajudarà al teu cos.

Columbia Soda a Star Home

Columbia Soda és un dels nous aparells que entren en la línia de productes Star Home, marca propietat de l’empresa Star Holding.

Per atorgar-te un millor servei, dividim l’empresa en 3 grans famílies i Star Home és una d’elles. Aquí trobaràs aparells per proporcionar a la teva llar un major benestar. A banda, trobaràs personal format en trobar aquest petit detall que faci de la teva llar un paradís terrenal.

Pots saber més sobre nosaltres donant click al botó de a continuació:

Pots saber més sobre nosaltres donant clic al botó de continuació:

Columbia Soda està a Star Home

Com pots fer-te amb ell o puc preguntar els meus dubtes

Fer-te amb ell o preguntar els teus dubtes és fàcil.

Primer t’aconsello que miris l’apartat de Preguntes Freqüents, potser aquí trobes aquest dubte que passa pel teu cap. Si no, omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu en menys de 48 hores.

Omple el formulari ja i no deixis escapar l’oportunitat.


    Número (requerit)    Accepto l’Avis legal y la Política de privacitat.

    Enviar un WhatsApp
    Necessites ajuda?
    Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233