Aspirador vertical (i també de mà) sense fils Star VV

Flexibilitat, disseny i mida s’uneixen per atorgar-te una neteja efectiva en què la teva comoditat està garantida. De què estic parlant? De l’aspirador vertical (i també de mà) sense fil Star VV.

Et presento l'aspirador vertical (i també de mà) sense fil Star VV
Et presento a Star VV

Per què he de portar-me aquest aspirador vertical i no un altre?

Si vols que la teva casa llueixi d’una manera que sigui l’enveja de la teva comunitat i no cansar-te en l’intent, amb l’aspirador vertical (i també de mà) Star VV podràs fer-ho.

Per què? Estàs davant d’un aspirador amb una potència i flexibilitat que et permet aspirar fins al racó més amagat de la teva llar. A això cal sumar-li un pes força lleuger (un fet que permetrà que no et deixis el braç carregant amb ell) i que el seu tub és resistent.

També és de mà. És a dir: podràs netejar el teu sofà o qualsevol superfície amb una sola passada per deixar qualsevol racó de la teva llar totalment lluent.

l'aspirador sense fil Star VV neteja i protegeix la teva llar.

Per garantir una major eficiència, l’aspirador vertical (i també de mà) sense fil Star VV compta amb una llum LED. Així eliminaràs aquestes amenaces que no es veuen a simple vista

Característiques de l’aspirador vertical (té filtre HEPA al seu interior)

És un aspirador de mà i vertical que va sense cable i té dues potències de succió.

No té borsa. En veure que està ple, dóna clic i caurà tota la brutícia a les escombraries. Fàcil i higiènic!

Té un triple filtre al seu interior. Un filtre HEPA (està demostrat que és efectiu contra el coronavirus), sistema sense bossa Cyclon-twin-spin i una esponja.

 • Podràs veure en tot moment la bateria que té i té un suport en on la podràs deixar carregant a la banda d’una paret sense que ocupi gaire.

L’aspirador vertical (i també de mà) sense fil Star VV a Star Home

Per la seva potència, flexibilitat, facilitat d’ús, qualitat de neteja (el filtre HEPA és clau per garantir la seva qualitat) hem afegit el nou aspirador a Star Home.

Si no ens coneixes, Star Home és una marca dins de Star Holding (una empresa privada de Mataró especialitzada en salut i benestar). Per donar un servei més especialitzat, vam decidir crear star home amb professionals amb anys d’experiència buscant el millor benestar per a la teva llar.

L’aspirador vertical és una aposta clara per tot el que t’he comentat.

L'aspirador sense fil star vv és un nou aparell de star home
Dóna clic per veure més productes de Star Home

Dubtes i com comprar l’aspirador sense fil Star VV

Tens dubtes? Vols saber més sobre ell? Ho vols a casa perquè te la deixi completament impol·luta i lliure d’amenaces?

Omple el formulari i en menys de 48 hores ens posarem en contacte amb tu per respondre els teus dubtes o el que necessitis sobre l’aspirador.


  Número (requerit)  Accepto l’Avis legal y la Política de privacitat.

  Enviar un WhatsApp
  Necessites ajuda?
  Hola! Si necessites ajuda pots enviar-nos un missatge WhatsApp per aquí o trucar al 650223233