fbpx Saltar al contenido
Starholding Català

Servei Postvenda

Els nostres clients gaudeixen d’un servei tècnic gratuït en el qual acudim en un màxim de 48 hores. No se’ls i cobra desplaçament ni tampoc mà d’obra, tan sols el preu dels productes o peces que s’han de ser recanviades.

L’actual mercat

En el mercat actual de tractament d’aigua (ja siguin d’equips d’osmosi inversa, descalcificadors u altres) és habitual trobar empreses que han desaparegut (sigui per tancament o canvi de nom) i hagin deixat als seus clients desemparats en el que l’atenció al client i servei post venda es refereix.

Servei tècnic per equip d’altres empreses!

Servei tècnic de Star Holding. Seguim operatius encara que hi ha el coronavirus.

Hem decidit fer un pas endavant i posar a disposició el nostre servei tècnic per a totes aquelles persones que tinguin productes d’altres fabricants.

Si ets una d’aquestes persones, t’oferim una visita informativa (completament gratuïta i sense cap mena de compromís) on els nostres tècnics et visitaran i t’informaran de l’estat del teu producte, així com de les possibles solucions.

Tu decideixes si vols que nosaltres duem a terme la reparació o el manteniment necessari.

Estem actius encara que hi hagi el coronavirus!

Has llegit bé. Si necessites el nostre servei de postvenda durant l’actual etapa marcada pel coronavirus (covid-19) estem amb tu sense oblidar-nos de complir amb totes les mesures de seguretat per no caure ni expandir la pandèmia. Contacta amb nosaltres i mirarem d’atendre’t l’abans possible.

Servei post venda de star holding, com a molt en 48 hores estarem a la teva llar solucionant el problema que tinguis.

És important recordar que la manipulació d’aquests equips la porti a terme un professional qualificat. La raó?: hi ha el risc de contaminar o que es perdi el producte pel simple fet de tocar alguna cosa i deixar-ho mal col·locat o connectat.

De la mateixa forma que per comprar els nostres productes, en cas de necessitar pagar una reparació: t’oferim còmodes mètodes de pagament fraccionat en terminis. El nostre pla és estar sempre, i ha partit d’ara no només amb els nostres clients, sinó amb tots.

Demana la teva visita gratuïta trucant al: