Sabies que respirar aire de qualitat t’ajuda a tindre una vida més saludable i llarga? Com puc purificar l’aire que em rodeja? 

Està comprovat que si respirem un aire lliure d’agents contaminants, la nostra qualitat de vida augmenta. Però: on puc aconseguir aquest aire de què hem parlat en el paràgraf de dalt? Star Holding et porta la solució!

Nou Star 500, la teva millor eina per purificar l’aire

Però: què és Star 500? Ens trobem amb un purificador d’aire complet, modern i econòmic. El seu poder per purificar l’aire et farà sentir com si estiguessis en una vall enmig del camp gràcies a la qualitat que et dóna. 

Amb Star 500 serà com si estiguessis en mig d'una vall gràcies a la qualitat de l'aire purificat que et dóna.

Té les més modernes prestacions com un difusor de 360 graus (no es deixarà cap racó on ho posis), un generador d’ions per garantir un aire de qualitat i un llarg etc. 

Star 500 té el poder de purificar l'aire del teu voltant per atorgar-li qualitat i així tu obtindràs millor salut.

Et preocupa la seva mida?: no notaràs que està present perquè és bastant discret. I el soroll? En fa molt?: és tan silenciós que podràs dormir tota la nit amb Star 500 encès sense que et molesti. 

Purificar l’aire mai havia estat tan fàcil

Vols saber sobre ell? Et deixo amb 1 requadre perquè puguis veure les seves característiques tècniques: 

Característiques de Star 500, el teu nou purificador d'aire. La teva nova garantia per obtenir una millor salut mente ell purificar l'aire.

Des de l’habitació del teu fill o filla fins al lloc on treballes, el teu purificador el pots posar on vulguis, ja que no et molestarà el més mínim i la teva salut i la dels teus millorarà. Mira el seu sistema de filtratge a la següent imatge: 

Sistema de filtratge de Star 500, aquí pots veure com és el seu sistema de filtratge i com elimina aquelles partícules que tant ens molesten per purificar l'aire.

T’espera trucant al telèfon que trobaràs a continuació o omplint el formulari d’aquí sota. 

Truca ja!


    Número (requerit)    Accepto l'Avis legal y la Política de privacitat.

    A Star Holding fem enviaments!
    Finançar les teves compres és possible!