T’agradaria saber que hi ha a l’aire que et rodeja? Amb el nostre analitzador de la qualitat de l’aire podràs saber-ho.

Et presento a HAC STAR, un monitor que realitza lectures constants de l’ambient d’on està i t’informa del que estàs respirant. 

HAC STAR és el mesurador de la qualitat de l'aire perfecte per conèixer que és el que et rodeja. Amb ell podràs decidir quin purificador et convé més.

Amb ell podràs saber la concentració de diòxid de carboni que hi ha al teu voltant, l’índex d’agents químics que es troben a l’ambient, les mesures de les partícules orgàniques que hi ha o la qualitat de l’aire en si. A part, podràs saber altres factors de l’aire com el nivell d’humitat o la temperatura. 

El Complement Perfecte

HAC STAR et permet saber que és el que et rodeja i seleccionar el millor tractament per garantir la salut. Pots mirar els nostres purificadors del catàleg de Star Health donant clic aquí i començar a respirar millor

Sense cap dubte, HAC STAR és el complement perfecte per respirar i començar a millorar la teva salut i la teva qualitat de vida. 

És petit i ha estat degudament testat perquè la seva anàlisi et doni un resultat 100% segur. 

HAC STAR el complement perfecte per millorar la teva salut.

Econòmic i fiable. T’està esperant a l’altre costat del telèfon (teniu el número aquí sota) o omplint un simple formulari. 


    Número (requerit)    Accepto l'Avis legal y la Política de privacitat.

    A Star Holding fem enviaments!