Estàs cansat de les males olors? Vols eliminar a aquells virus, bacteris i altres elements que assetgen als teus éssers estimats? T’agradaria que a l’entrar a un lavabo hi hagués un ambient fresc i sense humitat? Llavors el generador d’ozó Star Oz t’agradarà.

Generador d'ossó per acabar amb la humitat del bany

La solució està aquí amb Star Oz!

Star Holding té el gust de presentar-vos el nou Generador d’Ozó STAR OZ. Aquesta màquina d’ossó té les millors i més modernes característiques al seu interior (imatge en castellà):

No saps com interpretar el requadre de dalt? Deixa que t’ho expliqui millor i de forma resumida. Té 8 programes per utilitzar mentre hi ha persones i uns altres 2 per quan no hi ha ningú. Té un control cíclic d’ús, és a dir: depenent del programa que seleccionis, trigarà X minuts a tornar a filtrar aire.

Que és l’ozó i com et pot ajudar?

L’ozó és un gas que a l’entrar en contacte amb altres compostos els oxida, en unes altres paraules: els transforma en subproductes, els destrueix.

Nou generador d'ozó amb les més modernes prestacions.

El nostre Generador d’Ozó STAR OZ funciona en ambients poc contaminats. Ocupa poc espai (gràcies al fet que funciona a partir d’aire prefiltrat, no emmagatzema res perquè transforma al moment en ossó a aquell aire del qual hem parlat) i no requereix instal·lació.

Si et preocupa que es condensi massa ossó, no et preocupis! Quan ja ha fet el seu treball i no és necessària la seva presencia: es transforma en oxigen de nou.

Guarderies, col·legis, centres d’esport, residencies per a persones grans, hospitals, etc. Tot el que acabo d’esmentar són llocs per els quals passa molta gent amb ganes de cuidar-se o que necessita un atenció especial.

Per si us sembla poc, el podem controlar amb el bluetooth del nostre dispositiu Android. Aquest compta amb 4 tractaments amb presència de persones i 2 per quan no hi ha.

Star Oz, el teu nou generador d'ozó, ho pots controlar desde el teu dispositiu android.

No t’ho pensis més. Contacte amb nosaltres omplint el formulari d’aquí sota o trucant al número de telèfon que trobareu a continuació. Comença a dir hola a una protecció única frec després d’omplir un simple formulari.


    Número (requerit)    Accepto l'Avis legal y la Política de privacitat.

    A Star Holding fem enviaments!