Tornes a reobrir el teu negoci?; et preocupa tornar a obrir la teva perruqueria?; no saps com desinfectar la teva tenda? Necessites potència? Llavors el nostre generador d’ozó de paret és la solució.

Star Holding ens preocupem per tu i el teu comerç. Dins de la nostra nova línia de productes us volem presentar al nou “Generador d’Ozó de Paret”

Generador d'ozó de paret amb una potència única. Capaç de desinfectar un gran terreny.

L’efectivitat de l’ozó és inqüestionable. El seu poder per desinfectar el virus està avalat per la mateixa OMS.

Vols conèixer-lo?

En aquest model és recomanable que durant el seu ús no hi hagi persones perquè per la seva potencia (10 gO3/h) té una efectivitat única. Pot cobrir una superfície d’entre 200-300 metres quadrats. Té temporitzador així que podràs dir quant vols que duri el tractament. No requereix instal·lació i per ajudar-te a saber usar-ho, el generador d’ozó inclou un manual d’instruccions per saber quina de les 16 memòries diferents et convé utilitzar.

No et preocupis pel seu espai. El deixes a un racó i ell farà el seu treball quan tu el programis. Ni veuràs que està present durant la resta del dia.

Mesures del generador d'ozó de paret de star holding. Capaç de desinfectar el teu negoci.

Vols més?; sí? Aquí tens: a part de poder diluir-ho mitjançant una turbina a l’aire, hi ha la possibilitat de fer la dissolució d’ozó en aigua mitjançant un accessori difusor. La carcassa d’acer inoxidable li atorga una resistència única.

En unes altres paraules: si vols comprar un generador d’ozó segur, eficient, econòmic, potent i que elimini tots aquells virus, bacteris o fongs (entre altres coses) que t’envolten. Aquest és el teu!

Truca al número d’aquí sota o omple el formulari que trobaràs a continuació. El teu negoci, local o el lloc que vulguis està fora de perill marcant el següent número.


    Número (requerit)    Accepto l'Avis legal y la Política de privacitat.

    A Star Holding fem enviaments!