Estàs cansat de què té les teves ampolles ocupin tot l’espai de la teva cuina? T’agradaria que tot estigues en un mateix lloc? L’aigua que vols t’està esperant després de llegir això.

DISPENSADORA STAR et permet tindre aigua freda, natural, amb gas i sense sabor directament a la teva llar.

Aigua de tota mena (freda, amb gas, etc) i amb tota la naturalitat directament a la teva llar gràcies a dispensadora star. L'aigua que vols d'una manera simple.

Com? (Et preguntaràs) Tot és gràcies a allò que hi ha en el seu interior. Posseeix un modern sistema de micro-filtració que elimina qualsevol resta de clor i bloqueja els agents que poden contaminar-la al llarg del recorregut que fa l’aigua pel seu interior. 

El resultat després de passar per aquest circuit intern és l’aigua que vols. Com a tu t’agradi (sigui freda o calenta, amb gas o sense, o les combinacions que vulguis fer) i repleta de components beneficiosos pel nostre organisme

La DISPENSADORA STAR et donarà l'aigua que vols de la manera que tu vulguis amb molta qualitat i amb el gust únic a la teva llar.

Amb DISPENSADORA STAR estalviaràs en espai i tan sols notaràs la seva presencia quan beguis aigua de qualitat. La seva instal·lació és senzilla i quan estigui amb tu, tindràs a la teva disposició una reserva inesgotable d’aigua filtrada directament a la teva casa. 

Beu-la, utilitza-la per preparar infusions, cafès, bullir pasta o rentar verdures. Truca ja o omple el fomulari i gaudeix d’una varietat immensa!


    Número (requerit)    Accepto l'Avis legal y la Política de privacitat.

    A Star Holding fem enviaments del teu equip d'aigua!
    Si vols finançar un aparell que et dóna un aigua excepcional. Visita'ns!