Et preocupa la salut de la teva pell?; ho has provat tot i no hi ha manera de què es vegi bé? Un descalcificador d’aigua no t’aniria bé?

Gràcies a l’aigua descalcificada proporcionada per GO8, la teva pell es veurà menys danyada, estarà més suau i molt més sana.

Amb el descalcificador d'aigua GO8 la teva pell estarà més suau i sana gràcies a les característiques amb les quals filtra l'aigua.

Go 8 s’encarrega de què no hi hagi cal a l’aigua que arriba a casa teva. Un fet que proporciona una neteja més pura i una conservació més llarga d’aparells com el rentavaixella que necessiten aigua per netejar.

A més, gràcies a les característiques de l’aigua tractada, podràs utilitzar sabons purs sense additius i sense necessitat de posar molta quantitat en ella. Aconseguiràs una roba molt més suau i sana; com si fos nova!

Per les característiques del descalcificador d’aigua Go 8, estalviaràs en l’àmbit general, ja que no hauràs de comprar tant material de neteja o per la teva pell gràcies a la seva efectivitat.

Com veieu, fer-se amb un GO8 és igual a estalviar i a obtenir una millor neteja en tots els aspectes. Un element necesari per una llar que ara pot ser teu molt fàcilment.

Truca ara o omple el formulari i pregunta’ns el que necessitis. T’ho demostrarem!


    Número (requerit)    Accepto l'Avis legal y la Política de privacitat.

    A Star Holding fem enviaments!