Contacte amb nosaltres per whatsapp

Avis: no atenem trucades per aquest canal ni tampoc fem servei postventa (aquest servei es gestiona de forma exclusiva pel número de telèfon 937990887

Lo teu és xatejar i no trucar? Prefereixes una conversació de text a una trucada? En unes altres paraules: ets més d’enviar whatsapp que de fer trucades?

Siguin les teves respostes si, siguin les teves contestacions no. Des de Star Holding et volem informar que inaugurem una nova manera de comunicar-nos amb tots vosaltres.

WhatsApp

L’equip de Star Holding ens unim a la popular aplicació de missatgeria instantània per atendre-us millor. A part de les altres maneres que hi ha per contactar amb nosaltres, a través del número 640371992 (el prefix és +34 si ens contactes des de fora d’Espanya) pots preguntar-nos qualsevol dubte que tinguis dels nostres serveis, dir-nos si necessites més informació sobre els nostres productes o comprar una de les nostres màquines.

A Star Holding inaugurem una nova manera de posar-vos en contacte amb nosaltres. A través de la línia de whatsapp podeu preguntar-nos el que vulgueu.

La línia estarà activa de dilluns a divendres de 10:00 a 20:00.

T’esperem!

Si vols llegir: “contacta per whatsapp!” [En castellano]

Recommended Posts