Ets el propietari d’un bar?; tens una perruqueria?; et fa por que el teu negoci no sigui un lloc segur per atendre als teus clients? Un generador d’ozó portàtil és la solució.

A Star Holding tenim la solució pels teus mals de cap: posem a la venta el nou Canó Generador d’Ozó Portàtil. Amb ell podràs desinfectar tota la superfície del teu local (ja siguin perruqueries, tendes, bars, restaurants, etc) movent-lo gràcies al seu fàcil maneig i arribaràs a una gran extensió per la seva potencia.

Canó generador d'ozó portàtil. Perfecte per desinfectar el teu local.

Però: per què usar ozó?

L’ozó és un gas que en entrar en contacte amb altres compostos, els oxida. En unes altres paraules: els destrueix. Dins de tots aquells components que elimina estan els virus, bacteris o els fongs.

No té grans dimensions així que no t’hauràs de preocupar de què ocupi massa espai. No requereix instal·lació així que oblidat d’aquesta preocupació. Per un altre costat: té una cèl·lula generadora d’ozó totalment patentada i gràcies al seu temporitzador, et pots oblidar d’estar pendent d’ell mentre està treballant.

Està indicat per usar-se en tractaments de xoc a sales, locals, tendes, habitacles, bars, superfícies, teixits, etc. No ens oblidem del més important: al ser portàtil, pot anar d’un costat a un altre amb tu i així podràs desinfectar l’espai que tu desitgis sense necessitat de preocupar-te de res (exceptuant posar-ho allà on vulguis).

Mesures del generador d'ozó portàtil per desinfectar el teu negoci.

Vols saber més? Truca al telèfon que tens justament a continuació o escriu-nos utilitzant el formulari que trobaràs aquí sota. Digues adéu a tots els virus gràcies al teu nou Canó Generador d’Ozó Portàtil per només 50 euros al mes.


    Número (requerit)    Accepto l'Avis legal y la Política de privacitat.

    A Star Holding fem enviaments!